καλησπερα σας και καλως σας βρηκα.
ελαφρως σιτεμενος ηλικιακα, βρεφος ωστοσο στα του αεροβολου,αποφασισα να γινω μελος του φορουμ μπας και μαθω 2 πραγματακια και ξεστραβωθω. θεωρω οτι επραξα καλως απο οτι μπορω να καταλαβω απο την μικρη περιηγηση που εχω κανει εως τωρα.
με λυπει βεβαια το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πολλοι εραστες-εκφραστες τις αρτεμιδος εδω μεσα ,οπως αναφερετε και στο συγκεκριμενο τμημα παλοιοτερα σε καποιο αλλο μελος,και ακομα λυπηροτερο οτι η ατελειωτη γραφειοκρατεια και η απυθμενη βλακεια των λειτουργων της χωρας μας εχει απλωσει τα πλοκαμια της και στον χωρο του αεροβολου,με συνεπεια να στερει αναιτια την ευχαριστηση απο πολλους και ενδεχομενως να σπρωχνει στην παρανομια καποιους αλλους... ας ειναι, νομοι ειναι ,στο μετρο του δυνατου και της λογικης θα τους σεβαστουμε. αφου αποφασισα να ασχοληθω, θα συνθηκολογησω και εκτος απο πουπουλα και τριχες,θα συναναστρεφομαι πλεον και το χαρτι,το μεταλλο,το ξυλο. κακο δεν θα μου κανει. εχω ολο το χρονο εξαλλου φθινοπωρο και χειμωνα να χαρω τα βουνα και τα λαγκαδια παρεα με το σκυλι μου και τα λειοκαννα. ανοιξη καλοκαιρι θα ανηκουν απο εδω και μπρος στην ραβδωτη και τον αερα...
συγχαρητηρια για το φορουμ, φιλικους χαιρετισμους σε ολους.
το εργαλειο ειναι ενα hatsan at44-10 long. (oχι λογω εσκεμενης επιλογης η' <<ερωτα>> αλλα κατ'αναγκη. καθαρα οικονομικοι οι λογοι,αν και δεν ειναι κακο τελικα...)
καλο σας βραδυ !!