Μετά την τυχαία διαγραφή μου από το φόρουμ από τον δαίμονα του πληκτρολογίου επανήρθα δριμύτερος.
Και θα επανέρχομαι συνεχώς μέχρι κάποιος να μου πεί κατάμουτρα ότι είμαι ανεπιθύμητος.(εξαιρούνται γραφικοί τύποι που χαζεύουν τα βιντεάκια μου στο youtube και κάνουν υβριστικά σχόλια)

Καλώς σας βρήκα , πάλι, το λοιπόν.
Kαλως ηρθες παλιο - νεο μελος και καλη συνεχεια.
Μηπως πρεπει να μας πεις τα ονοματα που σε εχουν αδικησει για να μην περιφερεται ετσι αοριστα ο ορισμος του ενδικως ανεπιθυμητου ή να πλαναται η δηθεν (εκμεταλευομενη) τυχαια διαγραφη απο τον δαιμονα του πληκτρολογιου?
Εχεις καταλαβει οτι ειμαστε φορουμ αεροβολου με χωρο εκτονωσης επικαιροτητας και οχι πολιτικο φορουμ με χωρο εκτονωσης το αεροβολο?
Εχεις καταλαβει οτι οι ατσιδες που εχουν δημιουργησει και παλιοτερα προβλημα με θεμα της αρεσκειας σου και τωρα με τον ιδιο τον λογαριασμο σου στρεφονται συνεχως εκει που πρεπει για να παιρνεις πατημα και να κατηγορεις τα παντα?
Εχεις καταλαβει εσυ και οι αλλοι που πιθανως θα σε υποστηριξουν σε οτι πεις στο εξης οτι ειδικα σημερα με το προβλημα του λογαριασμου σου μιλησα με κοσμο και κοσμακη για να δω τι μπορω να κανω για να διορθωθει, και το αποτελεσμα ειναι να εχω ανοιξει ενα τεραστιο κεφαλαιο που δεν ηθελα ποτε να ακουμπησω?
Εχεις καταλαβει οτι ειμαι (μιλαω μονο για τον εαυτο μου) οικογενειαρχης με 12-14 ωρες εργασιας καθημερινως και ευχαριστως σημερα εχασα πολλες απο τις ωρες μου και πονοκεφαλιασα να μιλαω στα τηλεφωνα για να απολογουμαι......αν ειναι δυνατον να απολογουμαι για ενα προβλημα που δεν μπορουμε να διασφαλισουμε με τιποτα οτι δεν θα ξανασυμβει? Και μετα απο ολα αυτα να εισπραξω και ενα μικροπρεπες μυνημα με αιωρουμενη ειρωνικοτητα και αιτια ενα προβλημα που ουσιαστικα προσπαθησα με καθε τροπο να λυσω και εγω και τα αλλα παιδια του συντονισμου?
Θελεις μηπως πισω απο ολα αυτα να δειξεις στα μελη του φορουμ οτι εχεις αδικηθει για να εισαι συμπαθης? ή σου εχει περασει απο το μυαλο οτι ολοι σε υποστηριζουν και οτι κανενας πισω απο την πλατη σου δεν θα βγαλει την πικρια του.
Αν πιστευεις κατι τετοιο σου λεω οτι πλανασαι οικτρα και επισης θα ηθελα να σε παρακαλεσω να αφησεις τα υπονοουμεννα κατα μερος γιατι δεν σου φταιει κανενας απο αυτους που δουλευουν για την ομαλη λειτουργια αυτου του χωρου και δεν σου φταιει κανενας απο αυτους που εστω εχουν την ελαχιστη συνεισφορα σε πληροφοριες και προοδο που πηγαζει μεσα απο τα μυνηματα του εδω.
Γιώργο ειλικρινά απορώ με το μήνυμά σου.Σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησα την διαχειριστική ομάδα για το συμβάν ούτε και υπονόησα κάτι για αυτήν, και εφ' όσον μίλησες με κόσμο και κοσμάκη, πράγμα το οποίο γνωρίζω και σε ευχαριστώ θα έπρεπε να το γνωρίζεις και εσύ.Τα χρόνια που συμμετέχω σε αυτό τον χώρο έχω έρθει σε αντιπαράθεση με μέλη της διαχειριστικής ομάδας κατά καιρούς, πάντα όμως με
άμεσο και κόσμιο τρόπο.
Το πώς κάποιος κατάφερε να σβήσει τον λογαριασμό μου και κάποια θέματα από το φόρουμ, π.χ το ΒΤ65 , θέμα στο οποίο είχες γράψει και εσύ εξαιρετικά άρθρα, είναι κάτι που πρέπει κάπως να αντιμετωπιστεί, φαντάσου για παράδειγμα να μπει κάποιος με το λογαριασμό σου ( λογαριασμό μου κ.ο.κ) και να γράφει αρλούμπες ή να προσβάλλει άλλα μέλη.Οπότε όταν λέω ο "δαίμονας του πληκτρολογίου" αναφέρομαι στον/στους συγκεκριμένους που έχουν βάλει στόχο αυτό τον χώρο και τίποτα παραπάνω.
Στην συνέχεια μου λες ότι εδώ είναι "φορουμ αεροβολου με χωρο εκτονωσης επικαιροτητας και οχι πολιτικο φορουμ με χωρο εκτονωσης το αεροβολο."
Αυτό από πού προκύπτει? έχω να σχολιάσω σε ενότητα άσχετη με τα αεροβόλα 6-10 μήνες αν θυμάμαι καλά...

Από πού προκύπτει ο όρος "πολιτικό φόρουμ"
Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ για το συμβάν!Αλλά επειδή αυτός/αυτοί που ευθύνονται, σίγουρα διαβάζουν τα γραφόμενα όλων μας, επαναλαμβάνω ότι θα συνεχίσω να μετέχω μόνο και μόνο για σπάσιμο... Και προφανώς υπάρχει και η στήριξη της ομάδας διαχείρισης, αλλιώς τώρα δεν θα έγραφα το παρόν μήνυμα.
Ειλικρινά Γιώργο πιστεύω ότι πρόκειται για παρεξήγηση απο πλευράς σου του παραπάνω μηνύματος, και εάν το ξαναδιαβάσεις θα το καταλάβεις.
Όπως και να έχει, καλή καρδιά.