Ευχαριστω παιδες και να στε καλα για το καλωςορισμα.
Νομιζα οτ ιτο ειχα γραψει, ξαναδιεβαζοντας ομως , βλεπω οτι δεν το εγραψα.
Ειμαι απο Κυπρο.
Το αεροβολο το βρηκα απο 250 -300 Ευρω.
Σε τετοιες τιμες πραγματι , με μια διαφορα κοντα στα 100 περνω το 97.
Το 97 το θεωρουσα απ τα ανωτερα , μεχρι περσυ που ενας φιλος μου το δανεισε για μια βδομαδα για να παιξω και να παρω μια ιδεα.
Ειναι πολυ βαρυ σαν οπλο και δεν εχει την δυνατοτητα για διποδα.Επισης εκανε τρομερ οθορυβο.
Σαν παρενθεση να πω οτι ο φιλος που το δανεισε , το ανοιγε το οπλο, και ισως κατι δεν πηγε καλα στο κλεισιμο, γιατι το οπλο στα reviews του δεν εχει αρνητικα, ισως περαν του βαρους του.
Παντως βλεπω οτι τα gamo δεν χαιρουν και ιδιαιτερης εκτιμησης απο τους γνωστες, ασχετως αν αρεσουν σε εμας που δεν ξερουμε να 'διαβαζουμε'' ενα οπλο.
Και ενα συκο μπορει να μοιαζει ολο μελι απ εξω , αλλα απο μεσα να ναι σαν τιγκα στο σκουλικι.
Εαν καποιος ξερει να μας πει εαν εχει βγαλει προβλημα το συγκεκριμενο gamo θα το εκτιμουσα, καθως και εαν ειναι εναλλαξιμο το πιστονι που διαθετει, εαν και εφοσον χρειαστει σε καποια στιγμη.
Επισης εαν εχει την ιδιοτητα να κανει τους φακους να 'κουνανε'' οπως διαβασα οτι ειχε το Weirach 90.
Απολογουμε προς τους συντονιστες που ρωταω εδω αλλα λογω του οτι δεν ειμαι πολυ εξεικιωμενος, δεν μπορω να βρω το θεμα που εγραψα χτες τα πιο πανω.
Να στε καλα παιδια