Γεια σας και καλη χρονια! Ειμαι νεος στον χωρο του αεροβολου, χωρις ιδιαιτερες εμπειριες με οπλα και επισης χωρις την απαιτούμενη κουλτουρα. Μπορω να πω οτι η προσπαθεια που γινεται εδω μεσα ειναι πολυ καλη, διαβαζω κ μερικες παραφωνιες αλλα μπροστα στο εξαιρετικο συνολο ειναι ελαχιστες!
Αφορμη για την εγγραφη μου ηταν μια επισκεψη στο σκοπευτηριο σχιστου οπου προς μεγαλη μου εκπληξη ειναι πολλοι οι αεροπυροβολημενοι. Υστερα απο εναν καταιγίσμο γνωσεων προτασεων, με επιασε πονοκεφαλος! (πολυ η γνωση λιγος ο χρονος) και ειπα να το κανω πιο ευκολα, διαβάζοντας!
Στο δια ταυτα, το πρωτο μου παιχνιδοβολο ηταν ενα crosman repeatair τυφεκιο, καλο χρυσο κ αξιο για παιχνιδι αλλα δυστυχως για μενα ηταν αργα...
Τωρα εχω ενα cometa fenix 400 4,5mm κ εχω αρχισει να μπαινω στο πνευμα, ζοριζομαι λιγο η αληθεια ειναι καθως τα πραγματα σοβαρεψαν με κουραζει λιγο και το 1 - 1 σφαιρακι αλλα μπροστα στην ακριβεια και την δυναμη τι ειναι ο πονος του ωμου;
Ο στοχος μου ειναι να βελτιωθω εγω και το αεροβολο μου σαν συνολο βασιζομενος σε αποψεις-γνωμες και ντοκουμεντα απο πιο πιο εμπειρους και ωριμους του χωρου. Σας ευχαριστω,
Με εκτιμηση,
Φραγκουλης.