Γεια σας και από εμένα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μου αεροβόλο όπλο μου το είχε πάρει ο πατέρας μου πολλά χρόνια πριν, το slavia 631. Τελευταία αγόρασα μεταχειρισμένο το Diana 350 magnum σε 5,5. Έψαχνα ένα όπλο σε 5,5 και δυνατό. Έτσι βρέθηκε φίλος-φίλου και το πήρα. Ποτέ δεν θα το έπαιρνα καινούριο, πολύ ακριβό. Ευτυχώς πήρα αυτό και όχι τα άλλα που κοιτούσα σε καινούρια φανταστείτε 5,5 πάνω από 250-270 m/s ελατηρίου, νομίζω θα ήτανε πολύ χειρότερα από το 350. Άργησα να μελετήσω το forum, ίσως να μην το αγόραζα. Τώρα θέλω και το tx200 σε 4,5. Παρόλα αυτά το 350 σε 5,5 στα χέρια μου έκατσε αρκετά καλά και αυτό που ήθελα να κάνω το κάνω. Εκτός από σημάδι σε στόχους στα 20-30 μέτρα, εντάξει δεν είναι το καλύτερο για αυτή την δουλειά, καλούτσικα… τα πάει, μου αρέσει να καταστρέφω πράγματα διάφορα. Kαλά τα γυάλινα μπουκάλια είναι τα αγαπημένα μου. Μου αρέσει που έχει την δύναμη να το κάνει και μάλιστα σε αρκετά μέτρα-πάνω από 50-60m. Τώρα βέβαια μπορεί να το πετύχω με την 3η-4η βολή αλλά…. Με το κυνήγι δεν ασχολούμαι καθόλου είμαι και φωτογράφος wildlife προτιμώ να τα φωτογραφίζω. Τώρα θα ήθελα και την γνώμη σας για το tx200. Εντάξει είναι τέλειο όπλο, το έχω δει και από κοντά …φανταστικό. Θα μπορεί εκτός από τα τέλεια γκρουπάκια να σπάει και κανένα μπουκάλι στα 30-40μ σε 4,5mm? Καλά το 350 δεν το πουλάω το έχω ερωτευθεί! Α! το slavia το έχει αναλάβει ο αδερφός μου θα το κάνουμε και πάλι καινούριο, είδη έχει ξανά μαυρίσει η κάννη και περιμένουμε ανταλλακτικά από Τσεχία. Ευχαριστώ πολύ… και για τις γνώσεις που έλαβα μετά από αρκετό διάβασμα στο forum.