Καλησπέρα σε όλους.
Δημήτρης (όπως και το nickname του forum), κάτοικος Αθήνας (δυστυχώς

) και όπως οι πολλοί εδώ πήρα το πρώτο μου αεροβόλο στην εποχή που δεν σε κοίταζαν παράξενα (αν και ήταν περίοδος επταετίας).
Ξεκίνησα με ένα DIANA 25 γύρω στο '70 σε ηλικία 11 χρονών (οι καλοί στα μαθηματικά ήδη ξέρουν πόσο είμαι σήμερα

). Σκοποβολή (κουτάκια από συμπυκνωμενο ΝΟΥΝΟΥ - τα μικρά- στα 15-20 μετρα, κυνήγι τα καλοκαίρια στο νησί -πάντα κάτι έμπαινε στο τραπέζι

και φυσικά όλεες οι "δοκιμές" που επιβάλλονται (πέτρες, καλαμάκια, καρφιά, διπλά σφαιράκια και ότι άλλο χωρούσε πέρασε από αυτή την κάνη).
Ωραίο όπλο και μου κράτησε παρέα για καμμιά 20αριά χρόνια. Στο διάστημα αυτό πέρασα και σε 12άρια, 16άρια, 36άρια δίικανα (και το απαράιτητο φλομπεράκι) αλλά το DIANA πάντα εκεί. Δυστυχώς μετά έφυγα για εξωτερικό, παντρεύτηκα και έμπλεξα και με την δουλειά και πάνε οι χαρές από το αεροβόλο.
Τώρα στα -ήντα-βάλε, συνέχισα με 22άρια, 9άρια και καραμπίνα (ευτυχως που ακόμα υπάρχει και το ΚΕΒΟΠ), αλλά η παλιά αγάπη δεν ξεχνιέται (ετοιμάζομαι για 5.5 και εξορμήσεις στον Σχιστό, αλλά θα ανοίξω άλλο θέμα γαι την γνώμη σας για να μην καταχραστώ τον χώρο εδώ).
Νά είστε καλά όλοι και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που έχετε δώσει εδώ μέσα.