Φιλε accuracy lover σκουριά όντως δεν υπήρξε πουθενα, το ελατήριο ειναι σίγουρα το εργοστασιακό αν και δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα "μαλακό" (χωρίς βέβαια να εχω μέτρο σύγκρισης) η τσιμουχα μετα απο τα ανάλογα μπανακια κτλ δειχνει μεν καθαρή αλλα φαίνεται και καθαρά πλεον η φθορά της σε σημείο να "τρίβεται" και να μαδαει.
Μιλησα με κατάστημα σε κοντινη περιοχή που εχει κυνηγετικα, αλιευτικά, αεροβολα κτλ και θα παω κάποια στιγμη απο εκει, συγκεκριμένα μου είπε "φερε εδω το πιστονι, εχω τσιμουχες, θα βρουμε κάποια να ταιριαξουμε", αν δεν βρεθει απο εκει, πιθανότατα θα περασω στην λυση της ιδιοκατασκευης.
Για το ανταπτορακι ωστε να μπορεί να δεχθεί αλλες συνθετικές τσιμουχες θα με ενδιέφερε αν υπάρχει κάπου καποιο ανάλογο νημα ωστε να δω έστω τι κατασκευή πρεπει να γινει και ετσι να εχω και ετοιμη εναλλακτική λυση, σε μεταλλικό πάντα .
Οσο για τον οδηγό με ενδιαφέρει το θέμα, αλλα και εδω θα ηθελα μερικές παραπανω πληροφορίες ως προς το πως θα πρεπει να εφαρμόζει, σφιχτά, χαλαρα κτλ (η εσωτερική διαμετρος του ελατηρίου ειναι 13.5 mm) το πως θα πρέπει να υπολογιστει το μηκος που θα πρεπει να έχει και αν θα είναι προτιμότερο να τοποθετηθεί στο εσωτερικό του πιστονιου, στο οπίσθιο μπλοκ ή και στα 2 και πως θα μπορουσε να επιδράσει στην λειτουργία του αεροβολου.
Αν κατασκευαστεί οδηγός θα είναι συμπαγής (μασιφ) μεταλλικός μιας και υπάρχει ο εξοπλισμός ωστε να μπορεί να υλοποιηθεί.
Όρεξη υπάρχει, μερικά μεσημερακια έχουμε ελεύθερο χρόνο και πιστεύω οτι μπορεί να γινει μια ωραία δουλίτσα- συντήρηση στο μικρο baikal με τις πολυτιμες πληροφορίες απο εσενα και ολη την έγγραφη γνώση που βρίσκεται στις σελίδες του φόρουμ.
Αν ποτέ βρεθείς απο τα μέρη μου, αναλαμβάνω να κεράσω τους καφέδες

Στάλθηκε μέσω Tapatalk