καλησπέρα,
με λένε Γιάννη από Κρήτη και πρόσφατα αγόρασα ένα TSS GS1250 gas ram 4,5mm. το ντουφεκάκι μου αρέσει, έστω κι αν είναι λίγο βαρύ (3,5 κιλά), έχει ένα σχετικό κλώτσημα, κάπως βαρύ όπλισμα και κάπως βαριά σκανδάλη. βασικά είμαι άσχετος με το άθλημα και, επειδή ότι πέφτει στα χέρια μου το ψαχουλεύω, κατάφερα να του κάμω τα σκοπευτικά κwλος, αφού το elevation το πήγα τέρμα κάτω και το windage κάπως δεξά-ζερβά, οπότε και ρίχνει αλλού ντ΄ αλλού, μπορεί κάποιος να μου πει πού περίπου πρέπει να πάω το windage σε σχέση με τα truglo πίσω σκοπευτικά (ανάμεσά τους δεν έχει καμμιά γραμμή, οπότε τα πάω στο περίπου με το μάτι); το elevation περίπου το έχω βρεί, αφού έριξα τρεις πλήρης και περίπου μισή στροφές προς τα πάνω. πρέπει επίσης να πώ ότι οι βολίδες είναι δυο-τρία κουτιά των 100 μάρκας Α4 μυτερά και άλλα τόσα μάρκας marksman, από τα οποία άλλα κάθονται καλά μέσα στην κάννη και άλλα <<πλέουνε>> και καμμιά φορά στο κλείσιμο της κάννης μου μένουνε στο χέρι (το κατάστημα εδώ στη Νεάπολη δεν είχε άλλες 4,5mm). έχω παραγγείλει μερικά κουτιά (ένα από κάθε είδος) από το κατάστημα που το πήρα (hobbi) αλλά μάλλον θα έρθουν από Τρίτη με Τετάρτη και τώρα το Σαββατοκύριακο μάλλον θα προσπαθήσω με τα υπάρχοντα κουτάκια, αν και δεν πάνε το δέκαλο... και πάλι, καλώς σας βρήκα και καλές ντουφεκιές σε όλους