Καλημέρα σε όλους σας και με το καλό να ψηφίσετε, όσοι είναι να πάτε! (Μιας και είναι τέτοια η μέρα)
Ονομάζομαι Θέμης, κυκλοφορώ μεταξύ Ξυλοκάστρου Κορινθίας και Πάτρα Αχαίας και έχω αγοράσει από το 2001 το
Baikal MP654K (Makarov), τότε το χρησιμοποίησα ελάχιστα, τώρα το έχω πλέον πάρει ζεστά το θέμα.
Μετά από καιρό (σχεδόν 3 χρόνια+) ξεκλείδωσα πάλι το τσαντάκι και το έβγαλα να πάρει λίγο αέρα... Το έλυσα, το καθάρισα με
brunox® Waffenpflege και έριξα και μερικές "αναγνωριστικές" όταν πήγα στο εξοχικό να αποκτήσουμε πάλι το feeling...

Μιας και απ' ότι γνωρίζω, οι γύρω περιοχές δεν έχουν κάποιο σκοπευτήριο, αν και υπάρχουν όμιλοι, θα εξασκούμαι όποτε καταφέρνω να ανεβαίνω στο εξοχικό.
Μερικές ερωτήσεις:
1) Κάπου διάβασα για κάποιο προστατευτικό λάδι/είδος λιπαντικού στρώματος, θα μου πει κάποιος ποιο είναι αυτό, μιας και κοντά στο κλείστρο είδα κάποια σημάδια σκουριάς.
2) Τελικά ο νόμος τι ορίζει? (το ότι θέλει μόνο επίδειξη ταυτότητας το έχω εμπεδώσει, αν και "γνωστός" που είναι αστυνομικός, όταν τον ρώτησα τι και πως μου είπε ένα ξερό "δεν βγάζεις άδεια") Μπορώ να το πηγαινοφέρνω στο εξοχικό μου χωρίς πρόβλημα ή ισχύει το ίδιο που ισχύει για τα πυροβόλα όπλα?
3) Κατά την μεταφορά του πρέπει να το έχω λυμένο και στο κουτί του ή μπορώ να το έχω πάνω μου σε θήκη κάποιας μορφής?
Αν θελήσει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή καλοδεχούμενη! Όπως επίσης αν δεν έχει τεθεί σωστά μέρος της δημοσίευσής μου, ας μετακινηθεί στο σωστό σημείο!
Καλώς σας βρήκα, αν και εντελώς τυχαία!