Αγαπητοί συμφορουμήτες καλημέρα!!!!
Με λένε Βαγγέλη και είμαι 40 ετών.Μένω εδώ και πολλά χρόνια στην Πτολεμαΐδα.Έχω ένα γιόκα 9 χρόνων και ασχολούμαι με το εμπόριο.
Δυστυχώς,βρήκα το forum σας ακριβώς λίγες ώρες αφού αγόρασα τα καινούργια μου αεροβόλα,ένα Gamo Delta(το μίνι της σειράς) για τον μικρό και ένα Gamo Shadow 640 για εμένα.Παρά το γεγονός οτι googlάριζα μια εβδομάδα πρίν την αγορά

.Αλλά δεν πειράζει,έτσι και αλλιώς,δεν μπορούσα να πάρω προς στιγμήν κάτι καλύτερο,μιας και ήθελα δύο αεροβόλα.Μπαμπάς και γιός κάνουμε τα πάντα μαζί,και μιας και έχω αρχίσει να βαριέμαι το battlefield στις οθόνες του υπολογιστή και του PS3,είπα να του γνωρίσω απο νωρίς τα όπλα,και να του διαμορφώσω μια υγιή και σωστή παιδαγωγία επι του θέματος που τόσο του αρέσει,η σκοποβολή με όπλα,όπως ακριβώς είχε κάνει και ο δικός μου πατέρας με εμένα,και να τον απομακρύνω απο τα αιμοδιψή παλιοπαίχνιδα.Δικό μου αεροβόλο είχα το παλιό Diana του πατέρα μου και αργότερα ένα αμφιβόλου προελεύσεως,μάλλον Κινεζικό,πρίν απο 15 χρόνια περίπου.Τελευταία,βλέποντας το πάθος του μικρού με την σκοποβολή αλλά και το ταλέντο του,ξαναξύπνησε η αγάπη μου για την σκοποβολή σταθερού στόχου και αποφάσισα να πάρω.Ο φίλος μαγαζάτορας της περιοχής μου,μου πρότεινε,τι άλλο,τα γνωστα Γερμανικά έργα τέχνης,απο το HW50s έως και HW80,αλλά δυστηχώς επειδή είπα να δοκιμάσω και Sporting με λειόκανο,εξυπηρέτησα και ένα άλλο παλιό μου πάθος που είχα αφήσει ανεκπλήρωτο εδώ και χρόνια λόγο υποχρεώσεων και χρόνου,την σκοποβολή με πυροβόλο όπλο.Ήρθε κιόλας το καινούργιο μου Benelli SuperNova και περιμένω την έκδοση της άδειας για να το πάρω στο σπίτι.Οπότε,έριξα λίγο την ποιότητα της αγοράς των μοντέλων των αεροβόλων,και θα προσπαθήσω να μπορέσω αργότερα να πάρω μια και καλή ένα που να με καλύπτει.Εύκολ,μιας και ξέρω απο τώρα ποιό θα είναι αυτό

.Χάρις σε εσάς φυσικά

Συγχαρητήρια ειλικρινά για την τεράστια και υπεύθυνη δουλειά που έχει γίνει εδώ μέσα.Μπράβο σας και εύχομαι όλοι οι στόχοι σας να πραγματοποιηθούν.Τεράστια αποθήκη γνώσεων και εμπειριών,όμορφα και τακτοποποιημένα τα θέματά σας που καλύπτουν τους πάντες και τα παντα.
Καλός σας βρήκα συνάδερφοι αεροβολιστές.