Γεια χαρα σε ολους σας. Εχτες καταφερα να γινω μελος της παρεας σας και σημερα θελησα να σας γραψω κατι. Λιγα λογια για 'μενα λοιπον... Ημουν ανεκαθεν λατρης της ακριβειας ή οπως θα μπορουσα πλεον να πω της εξερετικης ακριβειας πραγμα που με οδηγησε οχι σιγα και καθολου ομαλα στον μονο δρομο μαθησης που καταφερα να διακρινω στην μεχρι τωρα ζωη μου. Αυτος πολυ συνοπτικα ειναι το διαβασμα και με πειθαρχεια (να αρχει δηλαδη κατι ή καποιος δια της πειθους). Διαβαζοντας λοιπον (απο τη οθονη, παλι πλεον) εφτασα και στο παρον site οπου πεπεισμενος εγινα μελος της παρεας σας. Οσον αφορα τωρα το αεροβολο, για να μην ξεφυγω και απο το θεμα, στα ματια μου ειναι ενα συστημα μηχανικης ευφυϊας, εκμεταλευομενο για το ακριβες αποτελεσμα του την ενεργεια του αερα και ολα αυτα μεσα στην κατηγορια του οπλου που την σεβομαι εξισου. Και πισω απο το κοντακι (οταν σημαδευω) και σιγουρα μπροστα απο την καννη (οταν με σημαδευει). Βεβαια ως πιτσιρικας δοκιμαζα το αεροβολο μου, ενα slavia 620 και λιγο αργοτερα ενα diana mod.28, πανω σε ζωακια και πουλακια αδιακριτως, κατι που μετανιωσα.
Σκεφτομαι τωρα τελευταιως να αγορασω ενα αεροβολο για σκοποβολη μα δεν ξερω ακομη τι ακριβως θελω. Το slavia το εστειλα σημερα στην αντιπροσωπεια για μαζεμα και το diana το εχω λυσει για να του αλλαξω ελατηριο και τσιμουχες (πιστονιου,καννης). Πασα συμβουλη δεκτη. Αυτα.