Χαιρετω ολους.
Ονομαζομαι Γιωργος ειμαι 34 ετων και κατοικω στην Αθηνα.
Απο την πρωτη Δημοτικου ,ο συγχωρεμενος ο πατεραςμου μου ειχε αγορασει ενα αεροβολο πιστολι ελατηριου. Δεν ξερω λοιπα χαρακτηριστικα,εχω χρονια να το δω αναπαυεται καπου στο παταρι.Θυμαμαι οτι στην εφηβεια αν αι αρκετα γερος δυσκολευομουν να το οπλισω και ηταν αρκετα δυνατο.
Ειχαμε και καποια Diana στο σπιτι και ο συγχωρεμενος ο πατερας μου,μου μαθαινε σκοποβολη αλλα κυριως και συμπεριφορα με το οπλο μιας και θεωρουσε οτι τ αεροβολα ειναι το καλυτερο μεσο για να μαθεις καποιος τοσο να ριχνει οσο και να ζει με ενα οπλο και στη συνεχεια να περασει στα πυροβολα.
Στα πυροβολα δεν περασα ποτε μιας και τον πατερα μου τον εχασα νωρις,καποιον ν ασχολειται μ αυτα δε γνωριζω και τα κυνηγετικα λειοκανα με τα φυσσιγγια δε μ ενθουσιαζουν.Μ αρεσει η σκοπευση .
Στο πολεμικο ναυτικο ειχα την τυχη να κανω ισως και χιλιαδες βολες μιας και ειχα την τυχη για πολυ καιρο να υπηρετω σα ναυτης στη ΜΥΚ και επειδη με το βασιλικο ποτιζεται και η γλατρα,οποτε ειχαν τα βατραχια ασκησεις εριχνα και εγω που τους μετεφερα.
Τωρα πια ,η μαλλον πανω απο μια δεκαετια εχω ενα Slavia 631,για το οποιο δυστυχως δεν εχω χαρτια αφου το ειχε αγορασει ο πατερας μου
πριν πολλα χρονια .
Σκεφτομαι ν αγορασω καποιο δυνατο αεροβολο τυφεκι ωστε να εξασκουμαι και σε μακρινους στοχους κατι που για το οποιο το αδυναμο αλλα αρκετα ευστοχο slavia δε μπορει ν ανταπεξελθει,αλλα και για να εχω χαρτια και να μπορω να το φερω νομιμα.
Το φορουμ τυχαια τ ανακαλυψα οταν εψαχνα στο νετ σχετικα με το νομο και τους κανονες κατοχης τετοιων οπλων.
Καλη συνεχεια.
Γιωργος.