.............
Για την αγορά, ίσως αντί για δύο πιστόλια Co2, θα μπορούσες να πάρεις το ένα και να επενδύσεις τα υπόλοιπα χρήματα σε ένα ποιοτικό αεροβόλο τυφέκιο μικρών διαστάσεων που θα χαρίσει σε εσένα αλλά και στην κορούλα σου αμέτρητες ώρες διασκέδασης!
Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείς να κάνεις κάποια αγορά. Μελέτησε σε βάθος τα θέματα του forum και θα βρείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Μιλάς με γρίφους γέροντα....
Να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουνα αλλά επειδή δεν είχα ποτέ πιστόλι θα ήθελα να παίξω κι εγώ με αυτό το είδος (ιδιαίτερα δημοφιλές θα έλεγα) σαν μικρό παιδί που είμαι, οπότε έτσι προέκυψε το desert eagle, όμως για την μικρή είναι αρκετά βαρύ οπότε ήρθε και το 2ο το μικρότερο. Από την άλλη μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια οπότε θεωρητικά θα καλύψουν το ψυχολογικό κομμάτι (κορίτσι - όπλο - απαράδεκτος πατέρας κλπ).
Αν όμως υπάρχουν ενστάσεις ή ενδοιασμοί για την αγορά των συγκεκριμένων μοντέλων , παρακαλώ σας να μου τις υποδείξετε γιατί διαβάζοντας στο φόρουμ σχετικά, δεν βρήκα τπτ κακό για το umarex αλλά κι άκουσα τα καλύτερα για το Gamo.
Δεν είμαι τεμπέλης, αντίθετα μου αρέσει να διαβάζω, ίσως όμως να μου ξέφυγε κάτι. Οπότε οι εμπειρότεροι και παλαιότεροι στο φόρουμ, ας βοηθήσουν εμένα τον γέροντα.
Ευχαριστώ τα μάλα.