Κύριοι καλησπέρα και καλό μήνα!
Έχοντας στην κατοχή μου ακριβώς ένα μήνα το εν λόγω όπλο , θέλησα να γράψω μερικά θετικά και αρνητικά που διαπίστωσα από το διάστημα αυτό.
Τα αρνητικά :
Ένα από τα αρνητικά λοιπόν είναι το βάρος του, το οποίο δεν σε αφήνει να πραγματοποιήσεις βολές εκ του ορθίου , εκτός και αν είσαι αθλητής της άρσης βαρών!
Άλλο ένα αρνητικό , το οποίο πρέπει να ισχύει σε όλα τα αεροβόλα με έμβολο , είναι ότι μετά από ένα ορισμένο αριθμό βολών , οι βίδες του όπλου λασκάρουν.
Μεγάλο πρόβλημα βέβαια δεν είναι αν έχεις μαζί σου ένα κατσαβίδι ή καταφύγεις στη λύση του διάφανου βερνικιού νυχιών με μια μικρή ποσότητα στα σπειρώματα.
Τα θετικά :
Έχοντας το όπλο με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στην πίεση , τα ανοικτά σκοπευτικά και δοκιμάζοντάς το με δύο τύπους βλημάτων , τα h&n barracuda hunter και cometa jumbo heavy , σαν συμπέρασμα λέω ότι είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη.
Όλες οι δοκιμές έγιναν σε στόχους 14x14 σε απόσταση από 20 έως και τα 35 μέτρα , με το όπλο να στηρίζεται σε τραπεζάκι πάνω σε μαξιλάρι και εγώ καθήμενος.
Όσο αφορά την ευθυβολία είμαι αρκετά ικανοποιημένος , δεδομένου ότι ακόμα το μαθαίνω.
Η όπλιση είναι ελάχιστα ζόρικη χωρίς να είναι ενοχλητική.
Η ανάκρουση που έχει προσωπικά δεν κατάλαβα να με ενοχλεί.
Τα ανοικτά σκοπευτικά έχουν πολύ καλή ποιότητα.
Η λειτουργία της σκανδάλης πάρα πολύ απαλή , εξαιρετική θα έλεγα.
Η δύναμη της βολής υπέρ αρκετή , αφού στα 40 μέτρα μπουκάλι γυάλινο από ουίσκι του αλλάζει τα φώτα.
Προσωπικά για παραπάνω μέτρα αρχίζω και δεν βλέπω καλά , οπότε η χρήση οπτικού μάλλον επιβάλλεται.... Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει.
Αυτά προς το παρόν....