Παιδιά λίγο πριν αποφασίσω έχω πέσει σε δίλημα, μου τη σπάει όταν γίνεται αυτό αλλά συνήθως παίρνω και την καλύτερη απόφαση ετσι. Αρχικά αποφάσισα να αγοράσω το hw80 αλλά τώρα κάνω δεύτερες σκέψεις εξαιτίας του συνολικού μήκους του όπλου. Ισως να μην είναι και τόσο άνετο σε όρθια βολή. Το ίδιο ισχύει και για το 90 που επίσης είναι πανέμορφο και φοβερό όπλο. Υπόψιν οτι ειμαι 1.72. Είμαι ανάμεσα σε 4 μοντέλα :
http://www.pyramydair.com/cgi-bin/compare.pl?models=574,36,2358,2579&model_type=modelsΠοιό κατά τη γνώμη σας είναι το πιό αξιόλογο και σε τί διαμέτρημα το καθένα? Στο αμερικάνικο σάιτ είδα οτι προσφέρονται τα hw97 με εγγύηση για πάντα(!!) από τη Beeman ενώ τα άλλα μοντέλα όχι , πιθανολογώ λόγω ανοξείδωτου χάλυβα της κάνης.

Επίσης έχει καμία διαφορά το Beeman hw97 από το Weihrauch ή απλά λανσάρεται στην αμερική από την πρώτη?
Το σύστημα gas ram είναι ανθεκτικότερο του ελατηρίου, αν ναι γιατί? Επίσης όποιος φίλος δεν βαριέται μπορεί να μου εξηγήσει την αρχή λειτουργίας του gas ram? Απότι κατάλαβα ο θάλαμος πλήρωσης αέρα έρχεται προπληρωμένος από το εργοστάσιο και οπλίζεις από το πλάι με μοχλό..

Στις ανασκοπήσεις μιλάνε για πιό ήπια συμπεριφορά χωρίς να χάνει κάτι από δύναμη με αποτέλεσμα καλύτερο γκρούπινγκ. Ισχύει?
Δεν κρύβω οτι εμφανισιακά αλλά και σε overall μήκος μου αρέσει παρα μα πάρα πολύ το hw97K STL (stainless steel). Αυτά και συγγνώμη αν σας κούρασα.