Φίλε ratatouis , επειδή είπες ότι θα το πάς σε ειδικό και επειδή έχουμε καεί πολλοί από μας από ειδικούς σιγουρέψου πρώτα τι ειδικός είναι αυτός τι δουλεια θα σου κάνει στο όπλο και τι χρήματα θα σου ζητήσει πρίν ξεκινήσει οτιδήποτε. Σου είπα οτι άν δεν το κάνεις μόνος θα σου βγεί ο κούκος αηδόνι.
Να ξέρεις πάντως οτι το όπλο μολις το πάρεις είναι πνιγμένο στο λάδι. Πρέπει να γίνει πρώτα απολίπανση και σωστό γρασσάρισμα αν κρατήσεις το μανίσιο ελατήριο.
Θα πρέπει κατα πάσα πιθανότητα να φας λίγο το ξύλο από το κοντάκι καθώς κατα την όπλιση θα βρίσκει λίγο η κάννη πάνω του και θα διαπιστώσεις οτι το σώμα της ακίδας της ακίδας του μπροστινού σκοπευτικού θα είναι λίγο στραβό ώς προς τα δεξια-αριστερά και ίσως προσπαθήσεις να το διορθώσεις.
Σε δεύτερη φάση καλό θα ήταν να ασχοληθεί και κάποιος με την σκανδάλη του.