Καλημέρα...
είναι εναλλάξιμη η Τ01 με την Τ05 αρκεί να αλλάξεις φυσικά και το πιστόνι. Μπορείς να ρίξεις μιά ματιά σε φωτό και τιμές (παρεπιπτόντως είναι φθηνότερη η Τ05 απ΄την Τ01...κατά 10€
Κάνε μιά έρευνα στα ανταλλακτικά των μοντέλλων 45-46-48-52-54-46ΤΗ κλπ
εδώ... αν δε το έχεις ήδη πράξει

Φυσικά υπάρχουν τα πάντα για Diana 45, εγώ όμως θα σου πρότεινα κατευθείαν να πας στην λύση
Τ06
Τώρα στο θέμα που αντιμετωπίζεις, ανακαλώντας στην μνήμη μου κάποιες απορίες μου και συζητήσεις με τον Γ.Γκουτή της Dragon Arms σχετικά με τις σκανδάλες των Diana την περίοδο που ασχοληθήκαμε με το project 'Αρτεμις EXP
...για να θυμίσω
, η αντικατάσταση είναι εφικτή ΑΛΛΑ εαν φθάσεις σε αυτό το στάδιο απόφασης μπορείς στο ίδιο κόστος να έχεις την πλέον εξελιγμένη ΤΟ6 !

...εαν δεν με απάτησε η πρεσβυωπία μου, κάπου στα "αζήτητα εξαρτήματα" που έμειναν σουβενίρ της Dragon Arms στου Γιώργου, πρέπει να υπήρχε ένα σετ σκανδάλης & πιστονιού Τ05. Εξάλλου τον γνωρίζεις δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις αφού ο Γ.Γ βοηθά με τις γνώσεις του και το γνωρίζεις.
...ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια και αναμένουμε νέα απ΄το εγχείρημα της ανάνηψης του θρυλικού της νιότης μας αεροβόλου Diana 45