Φίλοι μου είναι σημαντικό να είμαστε ενεργητικοί ώς μέλη της αεροβολιστικής κοινότητας, πολύ σημαντικό! Αλλά πρέπει να έχουμε και υπομονή!
Η ενεργητικότητα μας, συμμετοχή σε σκοπευτήρια, forum, συνεχείς συναντήσεις, διάδοση του αθλήματος είναι ένας τρόπος που οδηγεί σε καρποφόρα βήματα με ένα σκοπό.
Στο σκοπευτήριο του ΚΣ Πειραιά που συναντιόμαστε έχω παρατηρήση το ενδιαφέρον που δείχνουν οι κυνηγοί για την εξέλιξη των αεροβόλων, τα θαυμάζουν, ενδιαφέρονται για τα χαρακτηριστικά τους ακόμη και σε εππίπεδο σκοποβολής.
Ηδή εκεί πέρα στήνεται κάτι εποικοδομητικά και παρ'ότι τα πράγματα είναι πολύ πρόχειρα ακόμη, περνάμε εκπληκτικά το χρόνο μας, ασκώντας τον αεροβολισμό σε ασφαλές και κατάλληλο μέρος, 20, 40 και 60 μέτρα στη διάθεση μας. Όσοι έχουμε ασχοληθεί με το Σκοπευτήριο έχουμε καταφέρει να εφαρμόσουμε τη λογική της υπομονής και ευτυχώς το ενδιαφέρον έχει παραμείνει ζωντανό. Στο κοντινό μέλλον θα έχουμε ένα καταπληκτικό χώρο, τόσο όμορφο που ήδη έχει αρχίσει να μας απασχολεί το πώς θα μπορέσουμε να προλάβουμε την απορόφηση του κόσμου, ώστε να λειτουργήσουμε με τάξη, κανόνες ασφαλείας κ.τ.λ.
Κάτι ο όμιλος Θεσσαλονικής, κάτι η διοργάνωση του αγώνα στα Γρεβένα κάτι που θα γίνεται αργότερα, σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας.
Νομίζω οτι τα μικρά βήματα είναι περισσότερο ασφαλή προς τη σωστή κατεύθυνση και προλαβαίνουμε να διορθώσουμε τυχόν λάθος επιλογές. Θα έρθει η μέρα που θα στηθούν 2,3 ακόμη και 4 όμιλοι αεροβολισμού -και που θα πάει- από τα πράγματα θα εξαναγκαστεί η ΣΚΟΕ όλον αυτόν τον πληθυσμό να τον βάλει στις τάξεις της!
Υπομονή, έχουν γίνει πολλά που είναι μικρά και δε φαίνονται. Θα φανούν στην ώρα τους...