Ναι . . . Ηρακλη καταλαβαινω το πνευμα σου.Αλλα ας πουμε και κατι αλλο.Συνηθως πολλοι, οπως κι εγω στην αρχη, ψαχνουμε το δυνατο αεροβολο.
Ειναι η λεγομενη μαγγνουμιτιδα ξερεις . . .

.Εαν ομως διαβασεις,και ψαχτεις λιγο,περνας σε αλλα επιπεδα και ανακαλυπτεις οτι τελικα ειναι αλλη η ουσια.
Ηθελα ν΄αγορασω για αρχη βλεποντας τις δυναμεις του, το diana 350 . Aλλα ευτυχως απο καθαρη τυχη με την συμβουλη φιλου πηρα το hw 80.
Στη πορεια γνωριζοντας φιλους στο σκοπευτηριο και ριχνοντας με αρκετα οπλα,καταλαβα ποσο τυχερος ειμουν, τυχαια.
Επισης ανακαλυψα οτι δυναμεις που θεωρουμε μικρες κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους,οταν βρισκεις στοχο.
Με τις γνωσεις που εχω αποκτησει εως τωρα ,εαν ηταν να διαθεσω σαν πρωτο αεροβολο 150ευρω,θα επερνα η΄cz 631 η΄wh 30,
και με κατι λιγα παραπανω το wh 50.Συγνωμη δεν θελω να κατακρινω αλλες μαρκες,αλλα με τα οπλα εχω μια αλφα φιλοσοφια στο θεμα ποιοτητας,
γι΄αυτο εχω και πολυ λιγα σε σχεση με αλλους. Μονο 2

. Υποψιν εκτος τα κυνηγετικα.

Θελω να τα βρουν τα παιδια μου,και για να τα βρουν αφου πρωτα εγω θα εχω ριξει αρκετες χιλιαδες

, η ποιοτητα μετραει.
Βεβαια εαν με ρωταγες πριν ασχοληθω θα ειχα διαφορετικες αποψεις. Αυτα . . και εαν καποιου δεν πιανουν τα χερια του ,καλυτερα μικρη δυναμη και ποιοτητα,παρα μεγαλη δυναμη με σκαλισμα .Εαν καποιος δεν ειναι υλιστης,και πατεντιαρης, καλο ειναι να μη πειραζει οπλο.