Ουφ! Μόλις διάβασα και τις 23 σελίδες!

Καταρχάς να συστηθώ Βασίλης 19 ετών από Εύβοια.
Κυνηγός από μικρός (λόγω πατέρα) στην κατοχή μου ένα Diana 25 του πατέρα μου (θέλει επισκευή πλέον θα ρωτήσω σε κατάλληλο τόπικ).
Από μικρός μου αρέσουν τα όπλα, έχω ασχοληθεί αρκετά με airsoft ελατηρίου τελείως για πλάκα, και με έναν κολλητό με ένα δικό του Diana 27 έκανα τα πρώτα βήματα σε στόχους.
Τα είχα παρατήσει 3-4 χρόνια, και τώρα πάλι με αφορμή έναν φίλο μου, ξαναξεκινήσαμε να ψαχνόμαστε για αεροβόλα...
Με μπάτζετ το πολύ ένα 200αρι(+-20) αρχίσαμε να ψάχνουμε για αεροβόλα. Με προτροπή ενός κυρίου από άλλο φόρουμ κυνηγετικό οδηγήθηκα εδώ και ήδη διαβάζοντας ολόκληρο το θέμα εδώ έχω μάθει πολλά πράγματα.
Οπότε έχουμε καταλήξει στο Weihrauch HW50S, επειδή θέλουμε ποιότητα, αξιοπιστία και ακρίβεια στις βολές.
Θα ήθελα να προτείνετε κάποια καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που μπορούμε να το βρούμε (εννοείται κάντε και εσείς κάποια πρόταση για αεροβόλο, αν θέλετε).
Έχω βρει ένα site
http://www.oploemboriki.com/#!weihrauch/csma που το πουλάει. έχετε αγοράσει ποτέ από εκεί; η διαδικασία είναι περίπλοκη; αξίζει τον κόπο; και μία χαζή ίσως ερώτηση, το όπλο πηγαίνει μαζί με τη διόπτρα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!