Σας καλημερίζω και σε αυτο το τόπικ και θέλω να με συγχωρεσετε επειδη θα χρειαστεί να σας ξαναυποβάλλω στην διαδικασία να συγκρινετε μερικά μοντέλα αεροβολων και να με βοηθησετε στην επιλογή μου...
Εχω διαβασει ολοκληρο το τοπικ και πολλα θεματα του φορουμ, εχω καταληξει κάπου, αλλά θέλω και την ''επιβεβαιωση''.

Ασχολουμαι ελαχιστο καιρο με την αγωνιστική σκοποβολή και θα ηθελα να εισελθω καλυτερα σε αυτον τον τομέα...Γνωρίζω ότι τα καλά αεροβολα τετοιου τύπου κοστιζουν πάνω απο 1500 ευρώ, εκτός από μερικές εξαιρέσεις τύπου baikal mp 532 που κοστιζει 675 Ευρω...Επειδή εγώ δεν ειμαι σε φάση να διαθεσω οχι 1500 ευρώ αλλά ουτε καν τα 675, θα προτιμησω κατι πιο φτηνό, απλά για να κανω το χομπι μου τις ωρες που δεν ειμαι στο σκοπευτηριο...
Το οτι θα προτιμησω κατι φθηνό όμως, δεν μου δίνει το δικαιωμα να κανω περικοπές στο θεμα ακριβειας, αξιοπιστιας και ευθυβολίας... Γιατι αν ειναι να σημαδευω και να πηγαινει στον γαμο του καραγκιοζη, καλυτερα να μην παρω καθολου...
Συγνωμη για την κουραστική εισαγωγή και εισερχομαι στο κυριως θέμα...Το μπατζετ μου αυτη τη στιγμη (οχι για αγωνιστικο αεροβολο αλλα για το χομπι οπως προειπα) κυμαινεται μεχρι 250 ευρω...Κατεληξα σε Gamo (cfx,cf30,Socom,Shadow) ή Norica (Dream Rider) ή Crossman Phantom 1000 ή Cometa 300 ή Weichrauch 30 (αντε 50αρι με 270 ευρω)...
Εχετε πει πολλες φορες για την σκανδαλη των Gamo και αυτο ειναι που με προβληματιζει περισσοτερο...Απο τα μοντελα που σας παρεθεσα, ποια ειναι η γνωμη σας; Υπαρχει κατι άλλο καλυτερο σε αυτη την τιμή; Γνωριζω οτι με 250 ευρω δεν παω πουθενά, αλλά θα ηθελα να μου πειτε την καλυτερη δυνατη επιλογή...(ευθυβολία-ακριβεια-αξιοπιστια).
Σας ευχαριστώ πολύ και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα...