Φίλε accuracy lover, σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την πληρέστατη τοποθέτησή σου.
Αν και είμαι νέος στο χώρο, αλλά και στο forum, όσες τοποθετήσεις σου έχω διαβάσει ως τώρα ,επί παντός θέματος, είναι πάντα απόλυτα τεκμηριωμένες και κατευθείαν στο "στόχο",κάτι, που ιδιαίτερα για νέα μελη, όπως εγώ αποτελεί σημαντικότατο βοήθημα, αλλά και κίνητρο ,αν θες ,για να "υποψιαστεί-ψαχτεί" κάποιος περισσότερο.
Όσον αφορα για τον εισαγωγέα, την πάτησα σαν rookie που είμαι!!Στο τηλέφωνο πάντως του τόνισα ότι ενδιαφέρομαι για αεροβόλα και όχι πυροβόλα όπλα.Μάλλον πρόκειται για παρανόηση.
Με το 634 δεν έχω κολλήσει και όπως έυστοχα το έθεσες, έχει ήδη βγεί από την εξίσωση.Εξαρχής, με ενδιαφέρει το 631.
Η δύναμη δεν αποτελεί προτεραιότητα για μένα, τουλάχιστον για τώρα.Αν ένα όπλο είναι ευθύβολο και ακριβές, με καλή σχέση ποιότητας/τιμής, δεδομένα που σχεδόν όλοι στο forum, συμφωνούν ότι το slavia 631 έχει, ε.. τότε είμαι καλυμμένος.Τι άλλο να θέλω για αρχή.
Δεν βιάζομαι.Απλώς εκεί που πάω να μαζέψω ένα σεβαστό ποσό για κάτι καλύτερο, όλο κάτι προκύπτει και το όλο θέμα πάει πίσω και επειδή θέλω επιτέλους να περάσω από την θεωρία στην πράξη και να εκμεταλλευτώ το καλοκαιράκι σκέφτηκα αυτή την επιλογή.
Τελειώνοντας (συγγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του μηνύματος) ,από άποψη, δύσκολα ξεφορτώνομαι αντικείμενα.Συνήθως ό,τι επιλέγω να αγοράζω μένει για πάντα στην κατοχή μου (και μετά με κυνηγάει η γυναίκα μου, γιατί δεν υπάρχει χώρος...!!!)