με στεναχωρει παρα πολυ το γεγονος οτι αυτη η θεματαρα εχει 120 μερες να παρει απαντηση.
διαβαζωντας ολο το θεμα εχω να πω τα εξεις.
οι αρμωδιοι για τους νομους περι οπλων δεν εχουν πιασει οπλο στην ζωη τους ολη, και οι μισοι απο αυτους δεν εχουν παει στο στρατο.οποτε δεν σημφωνουν και με οτι αφορα το κυνηγι.το αεροβολο στην ελλαδα ηπαγετε στα ραυδωτα οπλα.το μοναδικο κρατος στην ευρωπη που απαγορευεται το κυνηγι με ραυδωτο ειμασται εμεις και αυτο τα λεει ολα.
το προβλημα δεν εινε τα επιβλαβη και μονο.αν γινει κατι να γινει για ολα.οι οικολογοι που λερωνο και το στομα μου που τους αναφερω,δεν ειδα ποτε να απελευθερωνουν θυραματα στα μεροι μου αλλα μονον τσακαλια,αλεπουδες,γερακια,φιδια,κτλ.ετσι θελουν να πολαπλασιαστουν τα θυραματα?στα γειτονικα κρατη που πηγενω πολυ σηχνα με λειοκανα δεν βλεπω να γινετε κατι τετοιο.εκει τα επιβλαβη τα εξολωθρευουν.στην ελλαδα μονον ενας εινε ο εχθρος τον θυραματων,οι κληματολογικες σηνθηκες και οχι τα οπλα.στους κυνηγους ενας εινε ο εχθρος,οι βλακες που νομιζουν οτι βγαζουν νομους.επιτρεπεται το κυνηγι παπιας,αλλα απαγορευεται το κυνηγι σε ολες τοις λιμνες,που να την βαρεσο στο βουνο?και πολα αλλα παραδειγματα.μην ξεχνατε οτι σημαντικο ρολο σε ολα αυτα πεζουν οι μαγκες που οργανονουν κυνηγι στο εξωτερικο.αυτους τους σημφερει αυτο το πραγμα που γινετε εδω,και βοειθανε με τοις γνωριμειες τους στο να μην αλαξει κατι.και μηλαω για ελληνες.για ολα αυτα φτεμε εμεις γιατι ειμαστε βαμενοι οι μισοι μπλε και οι μισοι πρασινοι.αν προεκλογικα παμε με 500000 υπογραφες κυνηγοι και αεροβολαδες και πουμε η μας κανετε το χατιρη η δεν ψηφηζουμε,τοτε να δειτε πως αλαζουν ολα.αλλα δυστηχως τελευταια στιγμη οι 490000 θα πανε να το ριξουν, για καθε λογις ρουσφετι.ναι να επιτραπει το κυνηγι με αεροβολα και να επιτραπει ΤΩΡΑ.
ευρωπη δεν ειμαστε μονο οπου σας συμφερει η σε ολα η καθολου.