Τώρα τα σενάρια για ολική κατάργηση του κυνηγιού είναι ακόμα πιο φανταστικά από αυτά περί ευαισθησίας του κράτους στις αθλητικές μας ενασχολήσεις.
Αγαπητε oneshot μακαρι να βγω ψευτης,ομως στα 43 μου αυτο που εχω δει ειναι η συνεχης μειωση της περιοδου,οι αυξανομενες απαγορευσεις (τοπικες αλλα και περιφερειακες) και σιγουρα βεβαια η θεαματικη μειωση των θηραματων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Θα με θυμηθεις ομως μολις βρουν αλλο τροπο να μας τα παιρνουνε,π.χ. κυνηγι αποκλειστικα σε ρεζερβες,και τραβα εσυ να ακολουθεις ολη μερα το θηραμα,θα εχει περασει απο αλλους 1000 μεχρι να σου κατσει...Στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εχεις ας πουμε το kefalonia game farm η κατι αντιστοιχο,αν βεβαια υπαρξει αγοραστικο ενδιαφερον.
Παντως θα συμφωνησεις μαζι μου οτι οι περισσοτεροι οταν μιλαμε για κυνηγι με αεροβολο δεν εχουμε στο μυαλο μας τους λιγους και εκλεκτους αλλα αυτον ας πουμε που ενεδρευει σε αποσταση 30-40 μετρων απο ενα μεμονωμενο δεντρο και το 12-20-36 του χαλαει (λογω θορυβου) την εκατομβη,αυτον που ας πουμε κανει σκοποβολη (με ολα τα παρελκομενα αν με εννοεις) στο κτημα του και για την πλακα του ριχνει και σε ενα σπουργιτι που καθησε λιγο πιο περα και μετα το ανεβαζει και στο youtube...
Τελος θα ηθελα τη γνωμη σου στο αν πιστευεις οτι το "αεροβολο" θα παει μπροστα αν γινει μαζικο,και πως πιστευεις βλεπουν οι περισσοτεροι πολιτες (καλως η κακως) τη δεδομενη μεχρι σημερα σχεση <ασχολειται με οπλα>=<κυνηγος>
Υ.Γ. Εγω βεβαια ειμαι κυνηγος και δεν δικαιουμαι να ομιλω,ομως 300000 πολιτες εβγαλαν αδεια και 9700000 δεν εβγαλαν....θελω να πω οτι αν ηταν να ψηφιζαμε κλαφτα...
Θα εκανα τα baical φωτιστικα,σαν την αφισα...!!!
Παρα πολυ φιλικα και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης