Ενα Anschutz 250 θεωρητικά σε υπεράριστη κατάσταση, με πολλές σκοπευτικές περγαμηνές !!
Η διαταραχή δεν είναι μεγάλη οικονομικά ή από πλευράς σπανιότητας. Είναι μεγάλη για λόγους αρχής διότι ο πωλητής, αφού ισχυρίστηκε ότι συνελήφθη από την αστυνομία προσπαθώντας να στείλει το δέμα με την Parcelforce, μου είπε ότι θα παραδώσει το όπλο σε φίλο μου στο Λονδίνο και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
Μέσα απο συμπεράσματα που προέκυψαν από διάφορες επικοινωνίες, εικάζεται ότι πρόκειται περί απατεώνα.
Αυτή τη στιγμή η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα του Εμπορικού Ακόλουθου της Βρεττανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και ο εντοπισμός του πωλητή (του οποίου ολα τα στοιχεία μου είναι γνωστά) έχει ανατεθεί στο Προξενείο μας στο Λόνδίνο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι πράγματι πρόκειται για απατεώνα, μέ βάση τον πληρέστατο φάκελλο με όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν πέραν πάσης αμφιβολίας, έχω τη διαβεβαίωση του Ακόλουθου, ότι θα του ασκηθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τον νόμο διεθνούς ηλεκτρονικού εμπορίου. Απλά όπως φαίνεται θα πάρει αρκετό χρόνο μια που η συναλλαγή είναι μεταξύ ιδιωτών και όχι εταιρειών όπου τα πράγματα ακολουθούν άλλες ταχύτερες διαδικασίες...