Καλησπερα σε ολους!
Ζητω συγνωμη που 'ξυπναω' ενα τοσο παλιο θεμα και ελπιζω ο basilzog να εχει τελειωσει με ολα αυτα.
Δυστυχως και εγω ειχα στο προσφατο παρελθον αντιστοιχη εμπειρια. Οχι με ασχημη καταληξη αλλα ηταν αρκετη για να μου χαλασει το κεφι.
Ημουν σε μια περιοχη που απειχε απο το πλησιεστερο σπιτι τουλαχιστον 3χλμ. Η προσβαση στο σημειο γινεται μονο με τζιπ. Το σημειο προσφερει πληρη οπτικη επαφη 360 μοιρων και ασφαλη τερματισμο βολιδων σε αναχωμα.
Και ομως!!!! Ακομα και εκει με βρηκαν. Ειχα σταματησει τις βολες και επινα καφεδακι οταν ειδα απο μακρυα ενα ζευγαρι να ερχεται προς το μερος μου.
Τωρα μαλιστα λεω.Οταν εφτασαν κοντα μου επαθαν σοκ. Τραπεζακι, καρεκλα, βαση, αεροβολο με διοπτρα,κουτακια με βολιδες, μετροταινια, στοχοι, αμαξι, φραπες, τσιγαρα χαμος!!! Και τοτε αρχισε το κυρηγμα.
Στο μενου ηταν η παρανομη θηρα και η οχληση των θυραματων....Η γυναικα δε, ηταν εντονα προκλητικη και υβριστικη. Ο αντρας μου μιλουσε στον πληθυντικο και ηταν ηπιων τονων. Φτασαμε μαλιστα και στο σημειο να θελει η λεγαμενη να μου ανοιξει το αυτοκινητο για να δει αν ειχα μεσα πουλια...

Γενικα ειμαι πραος ανθρωπος και ετσι καθισα και τους λουστηκα. Δεν ειπα κουβεντα. Στο τελος η 'κυρια' απαιτησε να φυγω λεγοντας μου οτι δεν θα φυγουν αν δε φυγω εγω. Ειπαν βεβαια για αστυνομιες και τετοια, μου πηραν και τις πινακιδες.
Το συμπερασμα ειναι οτι ημουν παρανομος. Οτι και να ειπαν δικιο ειχαν και φθηνα τη γλιτωσα. Θελω λοιπον να επιστησω την προσοχη σε ολους και να πω οτι οι εποχες που η χρηση των οπλων ηταν ηταν κατανοητη εχει περασει. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους να εξαφανισουν τα οπλα, τους κυνηγους, τα σκοπευτηρια και το αθλημα της σκοποβολης απο τη χωρα με συμμαχο τους το νομο! Προσοχη λοιπον διοτι ειναι γνωστη η δικομανια μας σαν λαος και κανεις δεν θα σκεφτει αν εχουμε οικογενεια, καριερα ακομα και προβληματα υγειας.