Πραγματικα δε μ'αρεσει να κουραζω αλλα θελω να απαντησω. Δεχομαι ολες τις αποψεις σας και δεν αντιλεγω ομως ισως κ γω δεν εγινα απολυτα κατανοητος. Πρωτον δεν τα βαζω με τους διαχειριστες επειδη δεν πηρα απαντηση, οκ μπορει να μην γνωριζαν κ δεν απαντησαν, η μπορει να το εχουν απαντησει τοσες φορες που κουραστηκαν τα ιδια κ τα ιδια κ το παραβλεψαν, υπαρχει ομως κ ενα αλλά, τουλαχιστον για μενα. Δε λεω οτι εχω κατσει κ εχω διαβασει ενα προς ενα ολα τα θεματα του φορουμ, ομως εχω διαβασει αρκετα κ τουλαχιστον αυτο περι hatsan. Δεν υπηρχε κατι αναλογο ωστε να βρω απαντηση μονος μου. Στην τελικη οπως ειπα ειμαι φρεσκος στο χωρο κ ενθουσιασμενος απο το γεγονος οτι πηρα ενα χ αεροβολο θελω να το τεσταρω κ χρειαζομαι οσο το δυνατον πιο αμεσα καποιες συμβουλες (ξερετε φανταζομαι πως ειναι να εχεις για πρωτη φορα κατι δικο σου στα χερια, όλοι το περασατε) κ εφοσον κανενας απο τον κυκλο μου δεν ασχολειται ζηταω βοηθεια απο τους ειδικους.Και ρωταω εγω, δε θα μπορουσε καποιος αρμοδιος να μου πει: κοιτα νεο, η απαντηση για το ζητημα σου βρισκεται στο εξης....topic και ολα καλως, κατι το οποιο δεν εγινε. Μετα ενας φιλος εκανε κ αυτος την δικια του ερωτηση και η ιδια σιωπη αλλα μολις σχολιασα εγω να 'σου βροχη οι απαντησεις. Αυτο ηταν που με πειραξε, οτι για καποια ζητηματα σπευδουν να ενεργησουν που ειναι σημαντικα για τους ιδιους ομως για μενα σαν χρηστη του φορουμ ειναι κ αλλα πραγματα σημαντικα. Τελος για να κλεισω το ζητημα να σημειωσω οτι δεν μπηκα εδω για να δημιουργησω εχθρους αλλα φιλους εαν προκυψει. Σορυ απο πλευρας μου για την αναστατωση που προκληθηκε.
Παντα φιλικα!