το 125 το εχω κανα 6 μηνο, εχω ριξει καμια 1000 αδα βολιδες και αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια περα απο ενα diana και ενα crosman φιλων που εχω ριξει μπορω να σου πω πως ειναι αξιολογο οπλο για την τιμη του ,προσωπικη γνωμη φυσικα, καλο θα ηταν να το δεις σε 5,5 χιλιοστα για να μην ξεπερναει την ταχυτητα του ηχου η βολιδα. Ειναι δυσκολο να οπλισεις αλλα ειναι πολυ ευστοχο για την δυναμη που εχει. Αν ζεις στην Ελλαδα δεν μπορεις να παραγγειλεις το κομπο γιατι δεν θα σου το στειλουνε, οι διοπτρες ειναι παρανομες. Κατα τα αλλα κανενα προβλημα δεν μου εβγαλε, ειναι μεγαλο οπλο και καλυψε με το παραπανο αυτα που ζητουσα.
Κάτι ακόμα , στις τιμές ταχυτήτων από την κάννη που δίνουν οι κατασκευαστές πέφτει πολύ παραμύθι και να ξέρεις οτι όταν η ταχύτητα της βολίδας είναι μεγαλύτερη της ταχύτητας του ήχου τότε η ευστοχία τις περισσότερες φορές πάει περίπατο.
φιλε τασσο εχω δει αρκετα βιντεο με τεστ γι αυτο το οπλο, ξενα και απο οτι λενε ολοι οι τιμες που δινει ο κατασκευαστης ειναι αληθινες, τωρα δεν ξερω αν παιζουν παιχνιδια διαφημισης αλλα και σε ξενα φορουμ που εχει ταχογραφισεις για το συγκεκριμενο μοντελο του δινουν τιμες πολυ κοντα στις τιμες κατασκευαστη με κανονικες βολιδες και οχι τις ελαφριες.