...καλά, καλά, προσπαθώ να βρώ την μιλιά μου !

Ο Γιώργος μου έκανε μιά πολύ καλή εμφάνιση, ήταν σοβαρός, ψύχραιμα έκανε ότι έχει μάθει απ΄τον προπονητή του και έχοντας μόνον ένα χρόνο πίσω του, ήταν πέρυσι τον Νοέμβριο του 10 που άρχισε και τέτοια εποχή πέρυσι έπαψε να στηρίζει στον ορθοστάτη το Feinwerkbau 300 ...., συνέχισε με το πρώτο του σοβαρό προσυμπιεσμένο Feinwerkbau 700 και έφερνε 400/600...
Λίγη γκρίνια, αλλά επιμονή και έκανε το ξεκλείδωμα και στους ενδοσυλλογικούς με νέο όπλο πάλι, ένα Anschutz 8002 κάνει 516/600 ατομικό ρεκόρ, ξεκλειδώνει ο νεαρός και πριν 15 ημέρες στους ενδοσυλλογικούς (πρώτη εμφάνιση) φέρνει μιά τρίτη θέση με 483/600. Σήμερα πήγε καλά στην πρώτη του εμφάνιση επίσης σε άρωμα πανελληνίων αγώνων και ήρθε 14/21 με 501/600. Βέβαια ηταν ο μικρότερος σε ηλικία, του λείπει εμπειρία, αλλά έχει μάθει να ακούει, είναι πειθαρχημένος, ελέγχει το άγχος και είναι επίμονος και μαχητής....αυτά

Στον αγώνα στον Βύρωνα τον συνόδεψε η μάνα, αγχώνεται όταν είμαι εγώ παρών, άλλωστε κάποιος έπρεπε να μυεί και τους άλλους δύο ! Η μάνα του έκλαιγε όταν γύρισε....πολύ συγκίνηση ...

Τα δικά σου ; Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα....