Ολοκληρώθηκε χθές το IPC Shooting World Cup (AMEA) στην πόλη Szczecin της Πολωνίας στο οποίο συμμετείχα στην κατηγορία R1 (standing) ως μέλος της Ελληνικής αποστολής.
Το καλύτερο που καταφέραμε, ήταν μια 3η Θέση στη κατηγορία R5 με τον Τάσο Μπούτη (εαν μια βολή στον τελικό αντί 9,9 ήταν 10,5 θα είχαμε το χρυσό!), καθώς και η συλλογή 5 MQS (όρια πρόκρισης για παραολυμπιάδα)
Απο την πλευρά μου, αν και δεν είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο που κατάφερα, κέρδισα ενα MQS με 563 στην 13η θέση. Η απειρία σε τέτοιους αγώνες και μερικές λάθος επωμίσεις με έφεραν αρκετά κάτω απο τα νούμερα των προπονήσεων. Απο την άλλη, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπιασα το όριο και απο την εμπειρία που απέκτησα..
Για όποιον ενδιαφέρεται τα αποτελέσματα είναι εδώ:
http://www.start-shooting.com.pl/results/ΥΓ: Διαπίστωσα ότι οι μεγάλες σκοπευτικές δυνάμεις συγκροτούν ένα "κλειστό κλάμπ", το οποίο δείχνει μεγάλη επιείκεια στους σκοπευτές τους σε ό,τι αφορά "λάθη"

που δίνουν σκοπευτικό αβαντάζ, ενώ είναι υπέρ του δέοντος τυπικοί στους σκοπευτές των "φτωχών συγγενών"...