Εν τω μεταξυ διαπιστωσα σε αυτο το ταξιδι οτι καποιους φιλους του forum τους ηξερα ηδη απο τους αγωνες!
Οποτε καλα θα κανουν τωρα που ξεσκεπαστηκαν να γινουν πιο ενεργοι στα topic της ολυμπιακης σκοποβολης 
Αγαπητέ Γιώργο ήδη έχουμε μια μικρή παρουσία στα νήματα αυτά κι αυτό λόγω μικρής εμπειρίας. Παρόλα τα χρόνια μου (που δεν είναι και λίγα) νοιώθω ακόμη σαν ένα μικρό παιδί που ρουφάει σαν σφουγγάρι όσα περισσότερα μπορεί. Το φόρουμ αυτό περιέχει ένα θησαυρό γνώσεων και πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε πολλά αντικείμενα.
Σαν αθλητής του ΛΕΩΝΙΔΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους συναθλητές του ΖΕΥΣ που πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους στους αγώνες μας. Κι ας μας παίρνουν τα μετάλλια

Στα σοβαρά τώρα και μόνο η παρουσία τους δίπλα μας είναι αρκετό για εμάς τους πιο άπειρους, να βάλουμε τα δυνατά μας και να ανεβάσουμε τις επιδόσεις μας. Κι όπως φαίνεται από τα αποτελέσματά μας, σιγά σιγά ανεβαίνουμε, παρ'όλη την σχετική έλλειψη εμπειριών μας από αγώνες. Στις προπονήσεις τα νούμερά μας είναι αρκετά καλύτερα, οπότε κάποια στιγμή θα έρθουν και στους αγώνες. Ελπίζω δηλαδή

Όσον αφορά το παιδικό τμήμα, έχετε δίκιο ότι έχει γίνει καλή "σπορά". Υπάρχουν πολλά παιδιά που έρχονται στις προπονήσεις μας, τόσα που τώρα πλέον στις προπονήσεις μας, η μια πλευρά των θυρίδων γεμίζει από τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, που ασκούνται στο άθλημα της σκοποβολής σωστά και υπεύθυνα, χωρίς φοβίες και κόμπλεξ.
Σαν πατέρας τώρα, είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τα παιδιά μου την Έλλη και το Μάρκο, που αγκάλιασαν αυτό το υπέροχο άθλημα και με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους στο ΛΕΩΝΙΔΑ έμαθαν να χειρίζονται τα όπλα σωστά, χωρίς φόβο και με την απαραίτητη αυτοπειθαρχία. Οι επιδόσεις τους σε αγώνες είναι πολύ καλές και με γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουν έτσι και ίσως να εξελιχθούν σε σκοπευτές υψηλού επιπέδου. Αυτό βέβαια αν μας το επιτρέψει το άθλιο εκπαιδευτικό μας σύστημα, που δεν τους αφήνει τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο.
Όσον αφορά τη φετινή χρονιά έχει αρκετούς αγώνες που μπορούμε να λάβουμε μέρος, οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε.