Απο τον "ΖΕΥΣ", πηραμε το Πρωταθλημα στο Αεροβολο Πιστολι Ανδρων, με τον Χαρη Τσαχακη να κατακτα το Χαλκινο μεταλλιο, και την δευτερη θέση σαν συλλογος στο Ελευθερο Πιστολι 50m Ανδρων.
Εγω δυστυχως εριξα πολυ ασχημα και τις δυο μερες και δεν μπορεσα να υπερασπιστω την περισυνη μου θεση στο Ελευθερο Πιστολι...
Καλημέρα Γιώργο, τα είπαμε και από κοντά στον Βύρωνα, ήταν παρήγορο που υπήρξαν εφέτος αρκετοί νέοι αθλητές - παιδιά- γέμισε ο χώρος κόσμο το διήμερο, αυτό ναι ήταν πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχεια

Ο Γιώργος μου δεν κατάφερε εφέτος μιά καλύτερη θέση από το περυσινό ασημένιο του μετάλλιο, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και ευχάριστα δυνατός με τους γνωστούς αλλά και νέους εφήβους στο προσκήνιο.

Το βάρος αναγκαστικά που πέφτει προς τις υποχρεώσεις του λυκείου -χρεώνοντας αρνητικά τις προπονήσεις- του και κυρίως μιά επέμβαση κιρσοκήλης πριν 40 ημέρες

, δεν ήταν και οι καλύτερες αγωνιστικά συνθήκες, αλλά και μόνον που μπήκε στην οκτάδα του τελικού ήταν για όλους μας έκπληξη...

Βέβαια οπροπονητής του ήταν σίγουρος για μιά καλή εμφάνιση και είσοδο στον τελικό και επιβεβαιώθηκε με την 5η θέση του αθλητή του τελικά.
Πολύ καλή εμφάνιση και επίδοση και για την Σεβαστή, την σύζυγο του Στέφανου (Einhorn) στο τουφέκι γυναικών, συγχαρητήρια σε εσάς όλους, τους συλλόγους και τους προπονητές σας φίλε