Γιώργο (Thorin) και Παναγιώτη (Ghostrip) πραγματικα χαίρομαι που σας έχω γνωρίσει αν κι έχουμε καιρό να βρεθούμε καθώς άλλαξαν οι προτεραιότητες μου (επαγγελματικά θέματα και ΑΟΦΑ).
Το τελευταίο 15θήμερο όμως κατάφερα και έκανα 2 προπονήσεις με αεροβόλο πιστόλι και αφενός δε τα πήγα άσχημα καθώς σε ένα από τα γκρουπ 10 βολών είχα 8 μέσα στο μαύρο και 2 δεκάρια!!!! (κολοφαρδία) αφετέρου και ίσως σημαντικότερο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!
Οι φωτογραφίες από Χανιά που μοιράστηκες μαζί μας μου θυμίζουν πολύ Βύρωνα όπως θα έπρεπε να είναι σε καλή κατασταση, πολύ σημαντική η παρουσίαση τους -κατά τη γνώμη μου- καθώς φαίνεται πως δεν είναι όλα "μαύρα" για τη σκοποβολή στη χώρα μας. Προσωπικά η γενικότερη παρούσα κατάσταση δε με ικανοποιεί, αλλά αισιοδοξώ πως μέσα από πνεύμα συνεργασίας, αλλαγής νοοτροπίας και σε μια εποχή κρίσης όλοι θα δούμε πως δε μπορεί να γίνει αλλιώς, κάποια πράγματα πρέπει να "ξεκλειδώσουν" κυρίως στο σκεπτικό το δικό μας αλλά και των αρχόντων κάθε οργανισμού.
Δεν είμαι απέναντι στη ΣΚΟΕ αλλά όταν με παίρνει της ασκώ κριτική με κύριο στόχο την ευκολότερη προσέλευση σε ένα υγειές κοινό που αγαπάει τη σκοποβολή στη χώρα μας και που η μαζικότητα του θα απομακρύνει τη "κακή" πάστα και θα βοηθήσει την άνθιση του αθλήματος.
Η ΣΚΟΕ πρέπει πάση θυσία να βρει τρόπο να προωθήσει και να συμμετάσχει ενργά για τη δημιουργία χώρων σκοποβολής, να απαλλαχθεί από το Ελληνικό σύνδρομο των επιδοτήσεων και να υπερασπιστεί επειχηρήσεις που θα αναλάβουν το ρίσκο να επενδύσουν σε σκοπευτήρια. Φυσικά δε λέω να εκλείψουν τα δημόσια ή και σωματειακά σκοπευτήρια αλλά αυτά είναι πολύ λίγα και σχεδόν αντί να βοηθήσουν εμποδίζουν την άνθιση καθώς αδυνατούν να ικανοποιήσουν όλες τις σκοπευτικές απαιτήσεις. Τα λέω γενικόλογα αλλά απλώς θα ήθελα να μεταφέρω το πνεύμα της γενικότερης ιδέας.
Γιώργο (Thorin) πριν από λίγες ημέρες ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο αλλά το έχω χάσει τον αριθμό σου, θα σου στείλώ "αιτημα" με pm

Να'στε καλά!