Καλημέρα σε όλους σας. Θέλω από εδώ, απ΄τον λογαριασμό του πατέρα μου, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους διοργανωτές φορείς του αθλήματος, αθλητές που συναγωνίστηκαν μαζί μου, τον προπονητή μου, τους φίλους προπονητές όλων των συλλόγων που γνωρίζονται με τον πατέρα και κυρίως όλους εσάς τους παλιόφιλους του πατέρα μου, που πλέον είστε και δικοί μου λιγότερα ή περισσότερα χρόνια

που με τις παροτρύνσεις σας, τις συμβουλές σας, την αγάπη και την πίστη σας σε εμένα, μου δώσατε μεγάλη θετική ενέργεια, ώθηση και πολλή χαρά ώστε να κατωρθώσω αυτό που καιρό προσπαθούσα αλλά δεν ερχόταν για διάφορους λόγους. Εχθές, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου που έχω το όνομα του αγωνίστηκα όσο καλύτερα μπόρεσα και κατώρθωσα να σηκώσω την υψηλότερη διάκριση στο Πανελλήνιο μαθητικό Πρωτάθλημα σκοποβολής στο Εθνικό σκοπευτήριο στο Βύρωνα

Ευχαριστώ τον πατέρα που μου στάθηκε όλη την ημέρα και θυσίασε μιά δική του ευκαιρία για αγωνιστικό ταξίδι τονωτικό με τους φίλους του στον Πυργετό, την μητέρα μου που λόγω μεταπτυχιακών έχασε τον κύριο αγώνα μου αλλά έκανε τα αδύνατα-δυνατά να φθάσει με την ψυχή στο στόμα στον τελικό των εφήβων, τα αδέρφια μου, τον προπονητή μου και όλους εσάς που πιστεύετε όσα χρόνια σας γνωρίζω, σε εμένα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που δέχθηκα τα συγχαρητήρια μηνύματα και τηλεφωνήματα σας και που μπορώ να σας ανταποδώσω το χαμόγελο, την αγάπη και την πίστη σας και να σας σφίξω το χέρι από κοντά στην πρώτη ευκαρία που θα σας συναντήσω πάλι, είτε σε αγώνα μαζί σας, είτε στα σκοπευτήρια που συχνάζετε μαζί με τον γερόλυκο μου !
Με πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα
Είμαι χαρούμενος που έκλεισα τον μαθητικό λυκειακό κύκλο μου με μιά ακόμη επιτυχία και για το 1ο ΓΕΛ Βριλησσίων και ελπίζω να εχω επιτυχία στον μεγαλύτερο επόμενο αγώνα μου τις πανελλήνιες εξετάσεις και πλέον να αφοσιωθώ ακόμη περισσότερο στην σκοποβολή που λατρεύω και να ασχοληθώ και με άλλα αθλήματα της μελλοντικά εκτός του ολυμπιακού 10μετρου τυφεκίου.
Με εκτίμηση σε όλους σας και κάθε έναν ξεχωριστά
Γιώργος Θεοδώρου

[URL=http://s1025.photobucket.com/user/alpha-63/media/10.jpg.html]
[/URL]