http://www.thegunsworld.com/Είναι ένα κατάστημα από το οποίο αγόρασα το Steyr LG110FT σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με μεγάλους οίκους της Ευρώπης και διευρύνει το πελατειακό του κοινό σιγά-σιγά στους αγωνιστικούς σκοπευτές.
Νομίζω πως αξίζει το κόπο να στηριχθεί καθώς η προσωπική μου άποψη έχει σχηματιστεί με θετικό πρόσημο. Η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν άκρως επαγγελματική και διακρίνεται από αμεσότητα και ενδιαφέρον.
Steyr, Walther και Hammerli είναι οι εταιρείες που για το 10μετρο έχει άμεση συνεργασία, ενώ με σχετικές συννενοήσεις μου είπε πως για Ελλάδα μπορεί να υποστηρίξει με Anschutz και Feinwerkbau.
Το προσωπικό μου ενδιαφέρον περιορίστηκε σε ένα Steyr LP10 αλλά από τη συζήτηση έμαθα και τα παραπάνω και θεώρησα σωστό να τα μεταφέρω καθώς όταν ο τιμοκατάλογος μπορεί να είναι ανταγωνιστικός πρέπει να στηρίζουμε την Ελληνική αγορά αλλά και τους αδελφούς Κύπριους που φαίνεται να ακολουθούν τον ανήφορο της κρίσης με τη σειρά τους.