Να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά για το αγκάλιασμα και τα καλά λόγια όλων σας, συμμετεχόντων και μη.
Πράγματι προσπάθειες πολλών μηνών αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και όχι μόνο ως προς το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και τη χαρά του να χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μας σκοπευτικό μέσο μέσα σε ένα πλαίσιο και κάτω από προδιαγραφές ασφάλειας. Επαναλαμβάνω όπως έχουν πει και άλλοι τις προηγούμενες μέρες, έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά το νερό μπήκε στο αυλάκι.
Τα αποτελέσματα θα κάνετε υπομονη μια-δυο μέρες (αν και οι περισσότεροι συμμετέχοντες τα γνωρίζετε ήδη) και θα ανέβουν στο site του ΑΟΦΑ καθώς η κόπωση δε με άφησε να ξεφορτώσω όλα τα πράγματα από το αυτοκίνητο και έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ.
Οι βαθμολογίες είναι γνωστές βέβαια, αλλά θα πρέπει να μελετηθούν σωστά με ηρεμία και οι κατατάξεις σύμφωνα με τις τέσσερις κατηγοριές των κανονισμών (αναλόγως δύναμης και ποδολιβρών των αεροβόλων).
Tα μποφόρ ήταν πολλά αλλά είχαμε αρκετές βαθμολογίες άνω του 200 πράγμα που έμοιαζε απροσέγγιστο πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τις συνθήκες που επικρατούσαν.
Όπως είπε και ο Πρόεδρος μας στο τραπέζι που ακολούθησε μεγάλοι κερδισμένοι είμασταν όλοι μας που καταφέραμε να κάνουμε ένα ήσυχο αγώνα διαρκείας, με σεβασμό προς τους σκοπευτές που στόχευαν, από αυτούς που παρακολουθούσαν, με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια καθώς ΚΑΝΕΝΑ αεροβόλο δεν ήταν έξω πλήν αυτών που έριχναν κάθε φορά και δεν υπήρξε και καμία παρατυπία ώς προς τα όρια αλλά και την συμπεριφορά στο χώρο του σκοπευτηρίου. Η διαδικασία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άκρως αθλητική, συμπεριφορά που έχω δει μόνο σε σκοπευτήρια Ολυμπιακού αεροβόλου αν και οι περισσότεροι σας δέν έχετε αυτή την εμπειρία.
Μπράβο, μπράβο, πολλά μπράβο σε όλους σας!
Υ.Γ.: Για τους ανυπόμονους σας παραθέτω τη πεντάδα της γενικής κατάταξης:
1ος j0hn 212+219=431
2oς cynix 211+207=418
3ος Einhorn 204+212=416
4ος Lykos 213+?=
5ος sal4680461 ?+?=
H σειρά είναι αυτή από σύνολο 23 συμμετεχόντων, συγχωρέστε με αν κάνω κάποιο λάθος στη βαθμολογία και για αυτές που ξεχνάω καθώς τα αποτελέσματα και τους στόχους τα έχω ακόμη στο αυτοκίνητο. Αύριο -εκτός απροόπτου- θα τα έχετε διορθωμένα και ολοκληρωμένα.