καλησπερα σας κυριοι (και κυριες? ενδεχομενως)
γνωριζει κανεις που μπορουν να βρεθουν τα τσιμουχακια,φλαντζουλες να τα πω, τελος παντων αυτα τα μικροσκοπικα και ευθραυστα στρογγυλα πραγματακια που σφραγιζουν την ενωση αμπουλας co2 και βαλβιδας στα πιστολια co2 της gamo? ψαχνω εδω και καμια ωρα στο ιντερνετ,τιποτα! e-bay,google search,αντιπροσωπους,εδω,εξω,τσεκαρα και καποιες διευθυνσεις απο εδω μεσα,μπα! μονο usa για να ειμαι απολυτα ειλικρινης βρηκα (αναφερει και ακριβως για τα μοντελα τα οποια προοριζονται,εγω ενδιαφερομαι για V3 και PT80),αλλα μονο για την παρτη τους...κατα δω ουτε ψιχουλο.(ασε που και να στελνανε,δεν νομιζω να συμφερει απο εξω για κατι τοσο μικρο)
πιθανοτατα να εχει αναφερθει καπου ξανα,εριξα μερικες ματιες αλλα δεν καταφερα να εντοπισω το αναλογο τοπικ.
οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει διοτι πολυ φςςςςςςςςςς..... ρε παιδι μου

.
εναλλακτικα αν ξερει να μου πει καποιος διασταση και αν μπορω μονος να τα κατσκευασω.... δυστυχως και τα δυο βγηκαν σε τευχη..... δεν εχω καποιο για δειγμα.
δοκιμασα και σε καταστημα που εμπορευεται τετοιου ειδους πραγματα,πηγα και ενα απο τα πιστολια εκει,μετρησε,αλλα αυτα που μου εδωσε ειχαν το εξης αποτελεσμα: φςςςςςςςςςςςςς.......