Σε ποιο κατάστημα εντός Ελλάδος μπορεί να βρει κανείς την σκανδάλη GRT για Gamo Shadow CSI?
Δεν μπορώ να αγοράσω μέσω δικτύου και θα ήθελα να την αγοράσω απο εδώ.
Πρέπει να πέρνει την ίδια με το 1000άρι.Αν ξέρει κανείς πιό ακριβώς μοντέλο πέρνει το δικό μου ας πει,μιας και είναι Ευρωπαικό μόνο το CSI,και δεν το έχει στο site της GRT.
Δυστυχώς,καμιά σχέση η σκανδάλη του CSI με του 640

.Μπορεί να είναι ίδιες μάλλον κατασκευαστικά αλλά το δυνατότερο ελατήριο του CSI με δυσκόλεψε πολύ σήμερα που προσπάθησα να μηδενίσω.Δεν είναι ιδιαίτερα βαριά,αλλά δεν έχει καθόλου crisp.Κρίμα,γιατί όλο το υπόλοιπο όπλο μου άρεσε πολύ.
Σήμερα μοσχομύρισε λαδίλα και έβγαλε μια φορά καπνό,απο την μεριά που βάζουμε το pellet,μέσα απο την κάννη,όχι απο τον θάλαμο.Λέτε να το ανοίξω για απολίπανση-λίπανση? 'Η να καθαρίσω την κάννη?Με το μάτι φαίνεται γυαλί.
Ο υποτιθέμενος εργοστασιακός "σιγαστήρας",είναι παντελώς άδειος από ηχομονωτικά υλικά,για να μπορέσει να εισαχθεί νόμιμα στην χώρα.Στην πραγματικότητα,η κάνη σταματάει μέσα στο βάθος,εκεί που αρχίζει ο κώνος και φαρδαίνει.Δεν έχει συνέχεια μέχρι την άκρη.Στην ουσία είναι ένα Shadow 1000 κοντόκανο δηλαδή αν κρίνω απο την εμφάνιση.Αποτελεί αυτό πλεονέκτημα ή όχι,σε σχέση με το 100άρι που είναι και 40 ευρώ φθηνότερο?
Επειδή μάλλον αποτελεί εμπόδιο πρόσβασης στην κάννη και την κορόνα της όλη αυτή η γκουμούτσα μπροστά,πιθανόν να δυσκολεύει και τον καθαρισμό της,σκέφτηκα να αφαιρέσω το χωνί.Το έχει κανείς να μου πει αν βγαίνει χωρίς να σπάσει?