καταρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη εκ των προτερων στο γεγονος οτι θα ειμαι λιγο καυστικος στα λεγομενα μου.
-ο μελος tsakolakos ειναι 14 ετών. Σαν υπευθυνος ιδιοκτήτης του φορουμ δε εθεσα οριο ηλικίας για συμμετοχή (συνειδητά) γιατί πιστευω στα περισσότερα απο οσα ηδη εχουν αναφερθεί απο άλλα μελη αλλα και τονίζω παραπάνω. Μεσα απο ενα ΣΟΒΑΡΟ και ΕΓΚΥΡΟ φορουμ θα βοηθηθεί ακόμα και το μελος που ενδεχομένως εκφράζει συμπεριφορές παραβατικότητας. Ποσο μαλλον ενα νεο παιδί (στην ηλικία του μικρού μου γιού) που θα του δοθεί η ευκαιρία να συζητήσει ΚΑΙ με ΩΡΙΜΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣτου αντικειμένου για ολα τα θεματα, αντι να τα μαθει στο "πεζοδρόμιο", αποκλεισμένος απο την μαθηση λόγω ηλικίαςθεωρω τραγικο λαθος τον αποκλεισμο ενος μελους.οπως αναφερεις και εσυ στα λεγομενα σου σκοπος ενος ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ και ΥΓΕΙΩΝ συνθηκών και οχι η αστυνομευση αυτου.Αποκλεισατε ενα παιδι και μιλαμε ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ,στο να εμφυσησει στα παραπανω αγαθα.Ο,τι και εαν εκανε ο,τι και εαν ειπε ,δεν αποτελει σοβαρο λογο στο να διαγραφει.Η δΙαφορα μας ειναι οτι ο γιος σου (να σου ζησει κιολας

θα εχει την δυνατοτητα να εντρυφησει πανω στις συγκεκριμενες αρετες ενω ο φιλος τσοκαλακος οχι....δεν ειναι λιγο αδικο αυτο?χρησιμοποιησατε ορους οπως παραβατικοτητα,ανωριμοτητα ,εγωκεντρικος χαρακτηρας...κτλπ.Με συγχωρειτε αλλα αυτες οι λεξεις ειναι αγνωστες για ενα παιδι 14 ετων ,το οποιο ενδιαφερεται να μαθει νεα πραγματα και οχι να του ασκειται συστηματικη κριτικη σε τετοιο επιπεδο που, κατα την γνωμη μου, εαν ειναι ητανε προς εμενα θα το θεωρουσα προσβλητικο.ειναι παιδι τελος.....
-ην δική μου θέση ήδη την γνωρίζετε. Κατά τη δική μου άποψη οι απαγορεύσεις του Νόμου πρέπει να ακολουθούνται σε ένα βαθμό κι εδώ. Έχω πολλούς λόγους να το πιστεύω αλλά λίγους για να το επιβάλλω, αρκούμαι στο δικαίωμα της γνώμης μουΦιλε μου Στεφανε.εχει γινει πολυ μεγαλος ντορος περι νομοθεσιας σε αυτο το φορουμ.μιλατε για νομοθεσια σωστα?δηλαδη ,δικαιωμα να γραφουν για διοπτρες εχουν μονο αυτοι που εχουν και την καταλληλη σκοπευτικη αδεια..?ετσι δεν λεει ο νομος?αρα πρεπει να διαγραφουν ολα τα μυνηματα μου αλλα και φιλων που δεν εχουν τι σχετικη αδεια.εαν παιρναμε κατα γραμμα το νομο περι αεροβολισμου επρεπε να διαγραφουν πολλα μυνηματα εδω μεσα.αλλα το ξαναναφερω μιλαμε για ενα ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ και ΥΓΕΙΩΝ συνθηκών και οχι η αστυνομευση αυτου.εγω το μονο που ειδα,οσο αναφορα για θεματα "παρανομα" που θιχτηκαν ,ητανε διαγραφες και μετατροπες του γραπτου λογου απο τους υπευθυνους του φορουμ.
-Θελώ να πω πως πουθενά δε διέγνωσα δίψα για μάθηση παρά μόνο για τα νέα της αγοράς.Ο φιλός Stefplak -θα μας διαβάζει τώρα- αν του έχω πεί και του έχω ξαναπεί, να ξεκολήσει λίγο από τον καταναλωτισμό. Είναι δεκτικός στις υποδείξεις, καμία αντίρησση, την επόμενη στιγμή στο επόμενο σχόλιο του ρωτάει που θα βρει να αγοράσει το τάδε και το εκείνο.... Με κάνει και χαμογελάω πολλές φορές, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει ποτέ παραπέρα από αυτό. Μακάρι!
Στεφανε ποσο χρονων εισαι, η μαλλον ποσα χρονια ασχολεισαι με τον αεροβολισμο?.παρακαλουθοντας πιστα τις απαντησεις σου σε διαφορα θεματα καταλαβαινω οτι πρεπει να ασχολεισαι αρκετα χρονια(δεν το εννοω ειρωνικα).εγω αντιθετως λιγο.το βακαν για σενα εινα γνωστο ,για μενα καταναλωτισμος,το red dot για σενα γνωστο νομιζω ,για μενα καταναλωτισμος,η βαση διοπτρας για σενα γνωστη υποθετω,για μενα καταναλωτισμος...μου ειχες στειλει ενα πμ το οποιο το εκτιμησα και το καταλαβα απολυτως.στην τελικη ας βαλουμε κατω αυτα που εχεις εσυ και αυτα που εχω εγω περι αεροβολισμου για να δουμε ποιος ειναι ποιο καταναλωτικος(μονο και μονο το HW 100 με την BUSHNELL διοπτρα που εχεις κοστιζουν οσο τα τρια αεροβολα μου).οι περιπου 300 αποριες μου για θεματα και οχι μονο αεροβολισμου (οσο και τα ποστ μου) δειχνουν εαν εχω παει παραπερα απο αυτο που αναφερεις...οποτε χαμογελα λιγοτερο.προσωπικα τον αεροβολισμο τον βλεπω σαν Hobby και οχι στο να γινω ο "οπλουργος" και να μιλαω για ποιο εξειδικευμενα θεματα.δεν βρισκομαι ακομη σε αυτο το επιπεδο γνωσεων για να μιλησω οπως εσυ Στεφ...για αυτο και οι ερωτησεις μου εγκειται ΑΚΟΜΑ σε προιοντα....ωστε να τα αγορασω για να μαθω.μην θεωρειται δεδομενο οτι ολοι γνωριζουν οσο γνωριζετε και εσεις......μεσα στο λιγο διαστημα Στεφ ,που ειμαι στο φορουμ εμαθα πως να ανοιγω ενα οπλο,πως να βαψω ενα κοντακι ,τι ειναι το pcp,ποιες βολιδες κανουν για το οπλο μου,ποια ειναι η ελληνικη νομοθεσια για τον αεροβολισμο,πως να κανω tuning ,lubricating,τι σκοπευτικα υπαρχουν και πως τα ρυθμιζω και αλλα πολλα.θα σε παρακαλουσα να μην εστιαζεις μονο στις ερωτησεις μου που αφορουν προιοντα τα οποια εσυ τα εχεις εδω και χρονια.....
κλεινοντας θελω να αναφερω πως η απαντηση μου δεν εχει ωσ σκοπο την αντιπαραθεση.ετσι και αλλιως ορεξη δεν εχω να κανω και ουτε το επιθυμω στην τελικη.απλως εκφραζω την γνωμη μου για πρωτη φορα σε καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν στο φορουμ.προσωπικα εχω δεθει πολυ με το φορουμ και θεωρω οτι γινεται μια εξαιρετικη δουλεια.δεν απαιτω στα να ειμαστε παρανομοι.πρεπει να βλεπουμε την σωστη οπτικη γωνια των πραγματων μεσα απο τον διαλογο ειτε μεσω pm ειτε μεσω φορουμ και οχι να οδηγουμαστε σε δρασεις που θα φερουν και αντιδρασεις.ειπαμε σκοπος του φορουμ ειναι να προαγει την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ και ΥΓΕΙΩΝ συνθηκών!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ