Ο φίλος, ο αδελφός, ο μάστορας, ο δάσκαλος...και όπως αλλιώς τον έχουμε αναφέρει στο φόρουμ greekblades.com , Νικόλας Δονταδάκης ή Nickblade, ιδρυτής και κύριος στυλοβάτης του KNIFES AND BLADES GREEK FORUM, (η γνήσια ονομασία του greekblades.com) και φυσικά ένα απ' τα παλαιότερα μέλη του aerovolo.gr, απεβίωσε χθες σε ηλικία 40 ετών.
Είχα την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά. Το πατρικό σπίτι του πεθερού μου, κοντογειτονιά με το δικό του. Βρεθήκαμε 5-6 φορές, ήπιαμε καφέ, συζητήσαμε πολλά κοινά και αγαπημένα θέματα. Γίναμε φίλοι αδερφικοί. Άπειρα τα μεταξύ μας τηλεφωνήματα. Με τίμησε κάνοντας με συντονιστή στο φόρουμ του. Μας έδερνε κοινή τρέλα με τα αεροβόλα και τα μαχαίρια. Αυτός ο άνθρωπος με είχε μαγέψει. Μοναδική προσωπικότητα!!!
Νιώθω βαθιά καταβεβλημένος, για τον χαμό του αγαπημένου μας Νικόλα.
Η κηδεία του θα τελεσθεί στις 5 το απόγευμα, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Λυπάμαι που δεν μπορώ λόγω απόστασης και περιορισμένου χρόνου, να παρευρεθώ και να σου δώσω από κοντά τον τελευταίο χαιρετισμό, αγαπημένε μου φίλε. Ότι και να γράψω για σένα, είναι λίγο και πραγματικά η θλίψη δεν με αφήνει.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και οι άγγελοι του Κυρίου ας ανοίξουν τα φτερά τους για να σε υποδεχτούν στην νέα σου κατοικία.
Για όσους δεν είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν....

Καλό ταξίδι αδερφέ μου.
Γιάννης