καλησπερα και απομενα !! να σας δειξω κ γω λοιπων τα δικα μου αεροβολα!! τα οπια οι πιο πολυ τα ξερετε σιγουρα!! ειναι το walther cp88 και το 99 compact! ας αρχησουμε πρωτα με το 88!!
το οπλο πραγματικα ειναι πιστο αντιγραφο του πραγματικου οπλου! η umarex εχει κανει τελεια δουλεια! εκσφενδονιζει Μολυβενια Βληματακια 4,5mm (BB's) Άριστη Μεταλλική Γερμανική κατασκευη, που σου δινει την αίσθηση ενός αληθινού οπως ανεφερα και πιο πανω!!. Διαθέτει εσωτερικό μύλο 8 βολών και Ασφάλεια για την Σκανδάλη.Το δικο μου το συγκεκριμενω ειναι το Ασημί-Ματ Βαφή για όλο τον κορμό και πλαστικά μαύρα πλακίδια στη λαβή.παμε στα τεχνικα μερη του!
Αρχική Ταχύτητα-120 m/sec
Μήκος κανης-90,90mm
Διαστάσεις-180mm
Βάρος-1.040 gr!!!
Διαμέτρημα-4,5mm
Χωρητικότητα μυλου-8 βολές
Λειτουργία-Ημιαυτόματο
Προώθηση-Αμπούλα Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) 12 gr. το συγκεκριμενω οπλο διατιθετε σε πλαστικο βαλιτσακι!
παμε στο walther cp 99 compact εκδοση και αυτη νικελ !
το χαρακτηριστικο αυτου του οπλου ειναι η κινηση blowback ολου του κλειστρου οπως και στα πραγματικα οπλα! τεχνικα μερη
Διαμέτρημα:4,5mm
Χωρητικότητα Γεμιστήρας-18 βολές
Συνολικό Μήκος-165mm
Μηχανισμός Σκανδάλης Μονής Ενέργειας
το βαρος του ειναι κοντα στα 710 γραμμάρια! το οπλο διατιθετε σε χαρτινο κουτι.
αν και αρχαριος εγραψα τα βασικα πραματα..! αλλα οσο καιρο τα χρησιμοπιο τα συγκεκριμενα οπλακια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα εκτος απο μια ατυχια που ειχα κ επεσε στα χερια μου ενα μεταχειρισμενο.Αυτο που εχω να πω στη σκοποβολη ειναι πολυ ευθυβολα και τα 2 οπλα σε σκοποβολη που κανω απο 10 μετρα και 15 εχουνε καλο σημαδι ! επισεις παρατηρισα κ εγω ο ιδιος το διαβασα και στο ιντερνετ το 88 πρεπει να ειναι πιο δυνατο και λιγο πιο σταθερο ! δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος! παντως τα συγκεκριμενα οπλα τα χερεσαι για σκοποβολη δ τα βαριεσαι με τιποτα!!! αυτα απο μενα παρακατω εχω φοτο και απο τα 2 οπλα!