Καλησπέρα και από μένα.
Μετά από μια ακόμα κουραστική μέρα, αφού πέρα από τις σκοπευτικές μου υποχρώσεις είχα την τιμή να εκπροσωπώ τον ΑΟΦΑ και κατ' επέκταση στη χώρα μας, στις συνατήσεις (μιά κάθε απόγευμα) της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας, να πω και εγώ το κάτι τις μου.
Διάφορα οργανωτικά θέματα δημιούργησαν αρκετές καθυστερήσεις στις διαδικασίες και έτσι, μέχρι τώρα ακόμα, δεν έχω την αναλυτική εικόνα όλων των αποτελεσμάτων, ωστόσο τό σίγουρο ως τώρα είναι ότι στην LV καταφέραμε να καταταγούμε 9οι ανάμεσα στις 28 ομάδες του παγκόσμιου και 8οι ανάμεσα στις 21 ομάδες του πανευρωπαϊκού.
Σε επίπεδο πρώτων ομάδων χωρών - πολλές χώρες είχαν 2 -3 ακόμα και 4 ομάδες - καταταγήκαμε 7οι στο παγκόσμιο ανάμεσα σε 20 χώρες και 5οι στο πανευρωπαϊκό ανάμεσα σε 14 χώρες.
Για μένα, αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, πέρα από τα όποια προσωπικά σκορ του καθενός από μας, γιατί μια πρωτοεμφανιζόμενη αποστολή, από μια χώρα που μέχρι το περασμένο Σάββατο δεν υπήρχε στον αεροβολικό χάρτη, κατάφερε να αφήσει πίσω της τρείς από τις ομάδες της Αγγλίας αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες χωρών με παράδοση στο άθλημα και στο τέλος της ημέρας σαν team captain εισέπραξα τον σεβασμό των άλλων team captains - ένας εκ των οποίων ο καταπληκτικός Todd Banks - που με έκαναν να αισθανθώ πως μας θεωρούν έναν αξιόμαχο και υπολογίσιμο αντίπαλο!!
Οσο για τα αποτελέσματα, για να πάρετε μια ιδέα του σκληρού ανταγωνισμού, σε κάποια φάση του αγώνα βρέθηκα να ισοβαθμώ με ακόμα 18 αντίπαλους και ένας βαθμός παραπάνω στο σκορ μου, χωρίς καμιά αλλαγή στα Χ, θα με ανέβαζε κατά 14 θέσεις στη γενική κατάταξη.
Οι τρέις πρώτοι της LV, έσπασαν ο καθένας τους το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο πλέον είναι 745/750 και ανήκει στον 87-χρονο Ron Harding.
Στην HV, αν και παίξαμε με τα 12λιβρα ανάμεσα στα θηρία - μιλάμε όμως για πολλά θηρία - καταφέραμε ομαδικό σκορ σημαντικά καλύτερο από αυτό που είχαμε στην LV, αλλά τις οριστικές μας θέσεις θα τις μάθουμε όταν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.
Από αύριο, για τους περισσότερους από μας αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής

, οπότε περισσότερα νεώτερα και παραλειπόμενα, άμα τη επανόδω...