Αγαπητοι κυριοι....
πρωτα να συνχαρω τον συναδελφο για την εξαιρετη παρουσιαση του και την αντικειμενικοτητα του πανω στο αεροβολο.
το αεροβολο αυτο εχει περασει εις διπλουν απο τα χερια μου και εχω να αναφερω τα εξης. σαν νεος στο χωρο πριν απο αρκετα χρονια το πηρα για εμενα για να κανω τις πρωτες μου βολες στο χωριο μου, ενα πασχα.
μετα απο ενα μηνα χρησης και κυκλο 15 αμπουλων και 75Ο περιπου σφαιριδιων, το πρωτο οπλο παρουσιασε τα εξης.
ο μυλος που ειναι πλαστικος κατα την χρηση της μονης ενεργειας τρογωτανε το σημειο οπου αναλαμβανει να τον περιστρεψει με αποτελεσμα συντομα να χρειαστω δευτερο. ο οποιος φαγωθηκε εξισου γρηγορα αλλα δεν χρειαστηκα τριτο γιατι το οπλο ειχε διαλυθει πολυ νωριτερα.το κουμπωμα της κανης που ειναι σπαστη, συντομα ητανε αρκετα χαλαρο ωστε η δυναμη του να μειωθει στο μισο. μου επεσε μεσα σε ενα ξεροπηγαδο που χρησιμοποιουσαμε για σκοποβολη και ειναι ακομα εκει. παρολαυτα θεωρησα οτι ισως ειχα παρει ελατωματικο μοντελο και αργοτερα οταν ο αδερφος μου ξεκινησε και αυτος θεωρησα καλο να ξαναδοκιμασω, γιατι και τα χρηματα ηταν καλα και σαν οπλο μου αρεσε στο ζυγισμα. τα ιδια αλλα με λιγη προσοχη γνωριζοντας πλεον τα τρωτα του σημεια κρατηθηκε λιγο παραπανω. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ομως και αυτο απο το εξης: η κανη του οπλου ειναι ξεχωριστο σωμα απο την ραβδο που εχει μεσα και διαφορετικο υλικο. ετσι οταν το αφησαμε στην ακρη να παιξουμε μπαλα, απο την θερμοκρασια του ηλιου διασταλθηκε περισοτερο και λυγισε τιν κανη σαν διμεταλικο ελασμα θερμοσιφωνα και χαλαρωσε σε σημειο που ηταν πλεον ξεχωριστο κοματι για το οπλο. το δισ εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου λενε! μην αυταπαταστε απο την τιμη του κυριοι και οσοι το εχετε κρατησει αρκετα με παραξενευει ο αριθμος βολων που δηλωνετε χωρις να θελω να προσβαλω κανενα παρα μονο το οπλο αυτο. για να κλεισω να σας πω οτι εχει περιορισμενο αριθμο βολων και μπορει να μην κανει αποσβεση. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.
ΥΓ. Συμβολικα με τον αδεφο μου το πεταξαμε και αυτο στο ιδιο πηγαδι και υποσχεθηκαμε στο παππου μας να μην παρουμε ποτε ξανα φτηνα αρματα!