δεν ξερω ρε παιδια εχω δει και εχω δει οξιες, αυτο δεν μοιαζει με καμια αλλη, εξον......και ειναι κομενο κοντρα νερα, και η φωτο το αδικει και δεν δειχνει λεπτομερειες, παντως ο'τι και ναναι σαν οπλο γενικα ειναι εξαιρετικο, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ακριβεια του και γενικα τον ολο κυκλο λειτουργειας του, σημειωτεον το οπλο δεν εχει ανοιχτει ακομα, δουλευει αψογα και δεν σκοπευω να το μαρ......σω

μεχρι να πιασω τις 2-3 χιλιαδες βολιδες.
το μονο (μελανο) σημειο του αν μπορω να το πω ετσι, ειναι οτι καθε 150 βολες περιπου λασκαρουν οι βιδες της σκανδαλης ,αλλα οσονουπω θα αντιμετωπιστει και αυτο με λιγη λοκταιτ,η δυναμη του τωρα βρισκεταιστα ιδανικα επιπεδα για μενα που μου αρεσουν οι μακρυνες βολες, ουτε αδυναμο για να μην φτανει αλλα ουτε και υπερβολικα δυνατο με ο'τι αυτο συνεπαγεται, στα 25 μετρα που ειναι η πιο κοντινη αποσταση που ριχνω τις παει σχεδον τρυπα τρυπα ενω στα εκατο και λιγο παραπερα μπαινουν ολες σε μια περιοχη οσο ενα σπιρτοκουτο( με λογικες συνθηκες ανεμου εννοειται)παει εξαιρετικα τις JSB 8,44γκρεινς αλλα εγω προτιμω τις H&N FTT στο ιδιο βαρος ειναι πιο καταστροφικες!!! αν καταλαβαινετε τι εννοω

υστερουν λιγο σε ευστοχια αλλα λιιιιιιιιγο πολυ λιγο απο τις τσεχικες
μια στιβα τουβλα που βρισκονται καμια 25-30 μετρα απο το σπιτι μου σε μια γειτονικη οικοδομη τα εχω σακατεψει!!!!!χαχαχαχαχα
ετσι γιατι καλος και ο χαρτινος στοχος αλλα το αεροβολο δεν χωνευει την μονοτονια, και η διασκεδαση στο αεροβολο ειναι αυτο που λεμε κυριος παραγοντας, τουλαχιστον για μενα.
επισης ο γιατρος μου ειπε οτι οσοι πασχουν απο αυτη την ασθενεια την οξεια αεροβολιτιδα ενδεικνηται να αλλαζουν συνεχως οπλα, στοχους, αποστασεις, ακομα και τακτικες , αλλιως ελλοχευει ο κινδυνος να πεσουν σε βαθια καταθλιψη, με τραγικες συνεπειες