επισκεπτες επιτρεπονται ?
Φυσικά και επιτρέπονται
Από πληροφορίες που έχω το σκοπευτήριο και ο χωρος που θα μας παραχωρηθεί τα σπαει. Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας.
Quote from: EXADAS on 06 Ιανουαρίου, 2015, 19:42:16 pmΑπό πληροφορίες που έχω το σκοπευτήριο και ο χωρος που θα μας παραχωρηθεί τα σπαει. Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας. Καλος ή κακος καιρος μικρη σημασια εχει, το FT ειναι μια συνεχης δοκιμασια για σκοπευτη και οπλο!
Quote from: luger42 on 06 Ιανουαρίου, 2015, 17:44:50 pmεπισκεπτες επιτρεπονται ?Ακου επισκέπτες θα κανονίσεις να εισαι στη λιστα με τους σκοπευτες ταυτοτητα ΣΚΟΕ εχεις χρόοοονννιααααα τωρα και μην ξεχασεις Δηλώσεις συμμετοχής στο: ef.aofa@gmail.com μέχρι και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.
Ας μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας.
δεν εχω οπλο συμφωνο με τον κανονισμο παλι για δανεικο θα ψαχνω
Quote from: EXADAS on 06 Ιανουαρίου, 2015, 19:42:16 pmΑς μας κάνει μόνο λίγο καλό καιρό να το ευχαριστηθουμε όλοι μας. Μάλλον καλός θα είναι καιρός: https://www.meteoblue.com/en/greece/weather-l%C3%A1risa/14-daysQuote from: luger42 on 07 Ιανουαρίου, 2015, 00:23:26 amδεν εχω οπλο συμφωνο με τον κανονισμο παλι για δανεικο θα ψαχνω Το μόνο εύκολο να σου βρούμε ένα κατάλληλο όπλο. Ανυπομονώ να ρίξουμε παρέα