Φίλε jericho
Νομίζω πως η φράση :
οπως καταλαβα μετα απο 20 χρονια σκοπευτης βλεπω οτι και εδω αρχιζει σιγα σιγα το μαντρωμα και ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα γινω αλλο ενα προβατο σας .
....είναι τουλάχιστον ατυχής και θέλω να πιστεύω πως εκφράστηκες εν θερμώ...
Εαν δεν θέλεις να μετέχεις στο forum απλά δεν χρειάζεται να συνδεθείς ξανά, από την πλευρά μας δεν υπάρχει κανένα θέμα διαγραφής.
Καλή συνέχεια σε όλους
Μπάμπης
Εγω φιλε jericho εχω συμπερανει εξ'αρχης οτι εισαι απολυτος και δεν θα δεχθεις οποιαδηποτε ενσταση ή υποδειξη λαθους στο σκεπτικο σου, ποσο μαλλον να δεχθεις την αληθεια την οποια μπορεις (αφου εισαι 20 χρονια σκοπευτης) να ανακαλυψεις και μονος σου, (κατι σαν τον τροχο που λες και εσυ).
Αφου ετσι ευκολα γινοταν τοσα χρονια να βγαλεις αδεια για σκοπευτικο αεροβολου .......... ετσι εξηγουνται λοιπον οοοοοολες αυτες οι αδειες για διοπτρα που ειχα δει ανα την Ελλαδα να κατεχει το μεγαλυτερο ποσοστο των αεροβολαδων. Φαινεται οτι τους ειχε εκμαθει την διαδικασια καποιος 20ετης σκοπευτης που ειχε ξεψαχνισει τους κανονισμους και τις οδηγιες των αναλογων νομων του Ελληνικου κρατους.
Εμεις φαινεται ειμαστε λιγο ατυχοι γιατι οποιος βρεθηκε να μας εξηγησει τον τροπο που θα νομιμοποιουσαμε τα σκοπευτικα μας τελικα ........... γινοταν λουης στο παρα πεντε (οπως τωρα) με καποια εγωιστικη υποσεινηδητη δικαιολογια οπως το <<μαντρωμα>>.
Τι να κανουμε,,,,,,,,,,, πριν 6 χρονια επρεπε λοιπον ασκουσαμε ολοι πυροβολα (αγωνες και προπονησεις) για να εχουμε διοπτρες ωστε να μπορουμε καλλιστα να τις βαλουμε σε αεροβολα και σε καποιο αυτοφωρο να παιζαμε τους ηλιθιους λεγοντας οτι <<συγνωμμη Κε Δικαστη αλλα δεν γνωριζαμε οτι απαγορευεται να την βαλουμε σε αεροβολο επειδη δεν υπαρχει σε κανενα καταστατικο της ομοσπονδιας αγωνισμα που να υποστηριζει διοπτρα σε αεροβολο>>, ακολουθησαμε τον δυσβατο μακρυ δρομο που τελικα μας επετρεψε να εχουμε ακριβως αυτο που θελουμε.
Μα καλα ρε παιδια, οι υπολοιποι που το ξερατε δεν φιλοτιμηθηκατε τοσα χρονια να μου πειτε και εμενα το κολπο............?