Το Μάρκετινγκ είναι μεγάλη επιστήμη, εδώ έκανε το γιαούρτι στην συνείδηση του καταναλωτή από τροφή ηλικιωμένων και αρρώστων ( οι παλιότεροι θα καταλάβουν τι λέω) τροφή Fitness & Lifestyle.
Όχι ότι είναι κακό το γιαούρτι, σαν παράδειγμα το γράφω όπως μου το επεσήμανε ένας κορυφαίος Έλληνας μαρκετίστας.
Στο θέμα μας τώρα, όπως έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα η Χρυσόμυγα είναι ένα όμορφο Ιριδίζον έντομο αλλά συχνάζει σε πολύ άσχημα και δύσοσμα μέρη.
Επειδή περάσαμε σχεδόν όλοι από το στάδιο της Χρυσόμυγας προσπαθούμε να γλιτώσουμε τους νεώτερους από αυτό και να πάνε κατευθείαν στο στάδιο της Μέλισσας (επιλεκτική, μεθοδική, αποτελεσματική).
Εγώ π.χ. όταν ανακάλυψα το φόρουμ είχα μόλις πουλήσει ένα Diana 48-52 και ετοιμαζόμουν να αγοράσω ένα Diana 350 Magnum.
Για να το κάνω λιανά, είχα με ανακούφιση ξεφορτωθεί ένα όπλο με δύναμη που με δυσκόλευε στον κύκλο λειτουργίας και μου χαλούσε την ευθυβολία και το Μάρκετινγκ με είχε έτοιμο να αποκτήσω ένα κατά γενική ομολογία χειρότερο σε αυτά που με ενοχλούσαν.
Ο Θεός μου φανέρωσε το παρών Φόρουμ και με φώτισε να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα.
Το αποτέλεσμα ήταν αντί για το Diana 350 Magnum να αγοράσω μεταχειρισμένο με τα μισά σχεδόν χρήματα ένα εκπληκτικό HW 97.
ΔΙΑΒΑΣΜΑ λοιπόν και όπως έγραψε πολύ σωστά ο npmair ιεράρχησε τα θέλω σου γιατί όπως έγραψε ο kostas100 λεφτά για πέταμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Φιλικά,
Στέλιος
Υ.Γ. Κανείς από τους γράφοντες δεν σε "μαλώνει" και κανείς δεν σου κάνει τον έξυπνο, να σε γλιτώσουν από λάθος προσπαθούν.
Υ.Γ. 2 Το έργο είναι ..... χιλλιοπαιγμένο.