Για PCP δύσκολα να πάρω γιατί το θέλω για Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι και όταν γενικότερα κατεβαίνω στο χωριό. Άντε να τρέχω με μπουκάλες στο χωριό ή να βρίσκω εκεί. Εκτός πια αν γίνεται με τρόμπα. (Απο PCP είμαι εντελώς άσχετος.) Ίσως πολύ αργότερα να πάρω κάτι ακριβό.
Απο την άλλη, μέσα στο σπίτι στην Αθήνα ακόμα και με καμια σιωπηλή βληματοπαγίδα το φοβάμαι. Βγάζω το άχτι μου με τα Umarex και με ένα BAM 4 (μη γελάσετε) που απέκτησα για πλάκα αφού δεν κρατιόμουν:)
Πάντως τα HATSAN τα είχα απλώς ακουστά και τώρα που τα κοίταξα πιο προσεκτικά εντυπωσιάστηκα πάντα σε σχέση με την τιμή τους. Πολύ δελεαστικά αν και απο τη μια δεν θέλω να αγοράσω τουρκικά προιόντα και απο την άλλη μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα τα νούμερα που δίνουν ειδικά στα ελατηρίου. Να δούμε.
@Cristopher Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ για το 5,5. Άσε που μπορεί να χρειαστεί να εξολοθρεύσω και κάτι τεράστους αρουραίους στο χωριό. Καλύτερα έτσι παρά με φάρμακα.
Πάντως κύριοι γενικότερα αν έχετε και προτάσεις για προπόνηση-εκτόνωση εντός σπιτιού στην Αθήνα ή αν κάνω κάπου λάθος ευχαρίστως να το ακούσω.