για το πρωτο ερωτημα ξεκινας διαβσμα και ερευνα αγορας (βλεπεις μοντελο που σου αρεσει και διαβαζης μεσα στο σαϊτ για αυτο)
Για το δευτερο ερωτημα,δεν εναι κακη η ιδεα σου ΑΛΛΑ ζεις μονος ?,το σφαιρακι που χτυπαει ξυλο κανει θορυβο,αν κανεις τελικα στοχο ξεκινα απο μαλακο υλικο προς το ποιο σκληρο διαφορες στρωσης και κατα προτημηση στο τελος σιδερο,το μαλακο πρωτο στρωμα(φελιζολ,μπλε μονοτικο,χοντρο χαρτονι απο κιβωτιο)θα αποροφα τον θορυβο και δεν θα κανει εξοστρακισμους στην συνεχεια νοβοπαν κανα δυο στρωσεις και παει λεγοντας.
Δεν γραφω υπερβολες ειδα μεσα στο ιντερνετ καποια στιγμη τετοιο στοχο και το μονο που εμποδισε τα σφαιρακια να μην χτυπαν απο πισω ηταν το τελικο σιδερο,φαντασου 1500 σφαιρακια να χτυπαν σε μια διαμετρο 10 εκατοστον απο μια αποσταση 15μετρων τι θα κανουν το ξυλο.