Λοιπόν φίλε ozzy1948,
μετά την διαπίστωση της στραβής κάνης και τη δυνατότητα διάθεσης έως 300€ εχώ να κάνω τις εξής προτάσης αγοράς:
1) HW 50 σπάστης κάνης (περίπου 180€ με 220€)
2) HW 57 σταθερής κάνης (περίπου 280€ με 320€).
Για τις τιμές ρώτα να μάθεις γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ.
Είναι γνωστό πλέον στο Forum οτι ειμαι μονογαμικός της Weihrauch, αλλά τώρα που έχουμε μάθει και 5 πράγματα θα σου πω οτι η αίσθηση της σκανδάλης και η ποιότητα κατασκευής που σου δίνουν αυτά τα αεροβόλα και μάλιστα "απείραχτα" είναι κάτι που δεν ανταλλάζεται με κανένα ισχυρό Gamo ή Norica, Crosman κ.τ.λ. Τα Weihrauch ακόμη και όταν αρχίζεις και ζητάς κατί περισσότερο, θες να υπάρχουν στη συλλογή σου. Οτιδήποτε άλλο το πουλάς (άν μπορείς) ή το πετάς γιατί σε τσαντίζει. Φυσικά τα πάντα βελτιώνονται, αλλά εκτός εκπαιδευτικών λόγων δε συμφωνώ με τη λογική του να αγοράζεις κάτι για να το βελτιώσεις όταν υπάρχει κάτι έτοιμο μακράν καλύτερο που πάντα η επιπλέον παρέμβαση μπορεί να υπάρχει. Γιατί να κάνω το κακό, καλούτσικο όταν μπορώ να κάνω το καλό, άριστο;
Και για να προλάβω κάποιους Κινέζους

θα πω πως πράγματι έχω δει αεροβόλα ΒΑΜ να γκρουπάρουν σχεδόν απίστευτα. Όμως πιάσε το ένα και πιάσε το άλλο, ρίξε με το ένα και ρίξε με το άλλο. Στο Κινέζικο τα της βελτίωσης έχουν εξαντληθεί και δεν παίρνει άλλο. Φυσικά κάποιοι αρκούνται στο αποτέλεσμα και ενδεχομένως καλά κάνουν αλλά εγώ πιάνοντας το HW 50 της γυναίκας μου το θαύμασα γιατί σε αυτή τη τιμή κανένας δε μπορεί να μου δείξει κάτι καλύτερο κατασκευαστικά και προκαλώ να με διαψεύσεται. Το είχα πάρει 200€ -που ήταν βέβαια ειδική τιμή- γιατί εκείνη τη περίοδο είχα πάρει και το HW100 SK, και τρόμπα και θήκες και διάφορα μικροπράγματα. Ακόμα και σήμερα όμως δε πρέπει να ξεπερνάει τα 250€ και τα αξίζει με το παραπάνω.